Tack Martina!

.. För att du sponsrade mig med 40 stycken mer & nya läsare!

Så då kan du få några av mig med ;)
Martina´s blogg

Lite bilder bara...









Outfit (nya jackan!)


Klippning + toning

Idag direkt efter skolan hade jag en klipptid att passa. Och gud så skönt det var att tona håret mörkare, färga utväxten och ta topparna! Känns så jäkla fräscht nu må jag säga ;).

Plus att min hårfön har typ exploderat (?!). Så jag frågade om hon hade några hemma, men det hade hon inte. Så hon skulle beställa en till mig! Så snällt.. Tänk er, en riktig frisör-fön! :D superduper




Resultat... Mörkt!

High School Musical

Idag såg vi på musikalen med skolan. Vart fullproppat. Hela våran skola, BTS, och Hansåkers högstadie. Plus några småbarn.
Musikalen var rätt så nice faktiskt! Tycker inte om själva "High School Musical". Men det var jättebra gjort av alla som var med! :)

vart otroligt fula och suddiga bilder. But don't blame me. La inte ner så mycket energi på bilderna.



Papii var så dutti så! Haha

Olden goldie!



Nationalteatern - Barn Av Vår Tid
(satan vad länge sedan jag hörde den här låten!!)

Dag 27.

"Varför du antog denna utmaning."

Den tiden jag började med listan, så hade jag väldigt dålig fantasi. Och visste inte alls vad jag skulle blogga om. Så då vart det här som ett specifikt och planerat "blogg-månads-schema". Det var skönt att slippa skriva rubrikerna själv, om man säger så..

Självporträtt.

Jag tog nästan bara lodräta kort. Så tryck på miniatyrerna nedan för att förstora upp dem.
Dom två sista var ju bara flumm. Men annars vart bilderna grymt bra! Var så härligt väder ute, och ljuset la sig så fint i ansiktet. Så jag drog ut en stor spegel + en massa smink. Sen satte jag igång med självporträtten! (Nån av dom här bilderna, kommer in i vårheadern sen! Det var därför jag fotade om ni undrade.)

Dagens outfit btw! Förutom hårbandet då..

Så jävla klockrent för oss som förstår

Sofie... Typexemplet på sådna som inte förstår ;).


Dag 26.

"Bästa tiden på året."

.. Är solklart sommaren! Då kan man vara med sina vänner, utan att bli störd av någon jäkla skola. Bara ligga ute och steka om dagarna. Dra och bada. Äta jordgubbar. Ha ett beskymmerslöst liv i värmen helt enkelt.


Det är en grymt bra bild för att vara tagen med en digitalkamera. (Sony)

Random bilder




Friluftsdag

Idag var det friluftsdag. Och den här gången fanns det att välja "rida för nybörjare". Vet inte riktigt vad det var som flög i oss. Men jag och Linnéa bestämde oss för att ta det. Hon hade aldrig suttit på en häst innan. Men jag har ju ridit när jag var liten, men det gills ju knappt :P.

Så Saga & Johanna hängde också på. Tänker inte ens yttra mig om vad som hände sen. Var bara fjantigt.


Bara för att vi är så otroligt heta i våra ridhjälmar!

Vi fick tacos till lunch i ridhuset ;).


Jag fick rida den här söta hästen, som hette Vinny! :)




The song of the day.



J-Son & Lazee - The Wall

Livet är en bitch

Jag kan inte vara bra nog för din skull. Men varför skulle jag ens försöka? Att leva upp till andras patetiska krav, är det sjukaste jag nånsin gjort. Att ha ett eget liv. Att kunna få välja sina val utan att få skit. Det är livet, och det är så jag vill leva!

Så varför försöka trycka ner mig, när jag bara vill mig själv, min kropp & min själ väl? Jag gör det som känns bäst. Och jag gör allt för att kunna få ta ännu ett steg framåt, och må bra! Jag vill ingen något illa, men nu är det faktiskt dags att tänka på sig själv litegrann. Och inte få ångest för något som jag inte kan påverka längre. Du finns inte i mitt liv längre, såsom jag inte finns i ditt. Acceptera läget nu. För det har jag gjort. Och nu är det faktiskt din tur.

So it's not your business silly boy.

WOPS! JAG GLÖMDE!

Nu är jag helt vimsig. När jag kom hem från stan, så förde jag över bilderna till datorn direkt. Och jag glömde bort det, så nu har jag glömt att lägga upp tusentals bilder. Sorry. :(

I alla fall, när jag var i stan. Så ringde moster, och hon var tydligen också nere på stan. Så då fick jag träffa henne & kusin vitamin. Det var mysigt. Vi gick ner till Vinterstaden, och jag tog lite kort när dom åkte häst&släde. 





Vet att det är många som är emot mig nu, men...

.. Tom & Bill i Tokio Hotel är faktiskt snygga! Det är dom enda som ser någolunda ut i det bandet. Plus att dom är bröder! Förstår mig inte på folk som säger att dom är gay..
Dom är snygg!


Älskar blicken Bill gör med sina ögonbryn!

Dag 25.

"Vad jag skulle hitta i din väska."

Du skulle med all säkerhet hitta min börs, armband, (kanske kameran) tuggummin, tamponger, Ipoden, och nån parfym.

Helgen.

Som sagt, ni som stalkar min facebook vet att jag & Johanna drog ut till skogs i lördags. Till Ralles stuga. Det var jag, Johanna, Ralle och Anders från början. Sen kom det dit lite annat folk också. Men var bara vi fyra som sov där ;). En mysig liten stuga var det. Utan el, men det fanns en kamin mitt i rummet.

Ralle och Anders ville att jag skulle slänga upp alla bilder på fb eftersom jag tog med mig kameran. Så nästan alla bilderna finns där. Orkar bara ladda upp ett par stycken här.
Men i helhet så var helgen rätt så chill. Blev lite skoteråkning på söndan också, toppen!


Haha har nog aldrig i mitt liv skrattat åt en bild såhär mycket! 
Anders som leker med "prutt-lera".


Mathias


Andreas


jagälskarchips.se


Haha lite dragen kille...


Avslutar helgen & inlägget med en skotertur hem till Ralle, där vi kollade på film och drack te!

(Johanna var så snabb, så hon hann inte komma med på mina paparazzi-bilder :()

Såhär pigg är jag efter helgen.. (uppdaterar mer om det imorgon)


sleten liten brud i RBK-förpackning. (lol, syftar på klubbtröjan)

Nyhandlat.

(Sen jag var i stan.)


Linne Ginatricot 199:-


Topp Ginatricot 149:-


"Parkas-jacka" Stadium 499:- (min nya favvo-jacka!)


Skinnjacka Only 499:- (impuls-köp)


Blus/tunika Ginatricot 249:-


Lappade leggins Ginatricot 199:-


Escada "Taj-Sunset" Sense 390:-

Ang föregående bild.

Ser ni min kula? Seriöst, jag måste börja bygga upp musklerna igen! Jag ska va slimmad och fast till beach 2011!

Solat



Var nyss och solade en 20-minutare. Gud vad skönt det var! Egentligen var det stängt. Men jag hade sån tur att mamma kände dom, så dom öppnade för min skull. Snälla grabbar dedär

Take me to the candy shop.




Nu ska jag gå upp 2 kilo. Hörs hej! Och ha en trevlig kväll förresten!

Thai-middag!

Älskar helgerna då mamma inte orkar laga mat.
För då blir det alltid middag från thai take-away! Lovely.



Fika med pappsen efter skolan.

Imorse vaknade jag, och var skitstressad! Hade försovit mig, och jag skulle packa ner lite saker eftersom jag skulle till stan. Men då sa pappa att vi ändå skulle hem efter skolan, så jag slapp packa. Skitskönt. För varje gång jag packar i stressat tillstånd, så glömmer jag alltid det viktigaste. T. ex överföringssladden el mobilladdaren.


Blåbärscupcake & cola, muums...

Dag 24.

"Ett brev till dina föräldrar."

Nu vet inte jag hur den här listan menar... Men vi säger att det är ett "farväl-brev". Lättast så.

Jag har ofta tänkt på... Ta inte detta fel nu. Jag är inte självmordsbenägen. Men OM jag skulle ta självmord. Så har jag ofta tänkt på vad jag isåfall skulle skriva till min mamma & pappa. Det skulle nog blir ett väldigt känslosamt brev. Med mycket ångest. För jag skulle aldrig klara av att lämna dom jag älskar kvar på jorden. Men om jag inte hade haft någon kvar, så skulle jag inte tveka en sekund. Men så länge jag har något att leva för, så gör jag det.

Jag skulle i alla fall tacka dem för den här tiden på jorden. Och för allt dom gjort för mig. Förklarat för dem, att hur mycket jag än skrikit och svurit åt dem. Så har jag ändå älskat dem till tusen. Varje gång. Jag gjorde det av kärlek. Jag skrek "jävla kärring" till dig utav kärlek. Så hade jag sagt.

Far away, on the lonely road.



Jag ser dig, men varför fångar jag dig inte?
Jag ser vad du gör, så varför stoppar jag dig inte?
Jag ser vart jag själv är påväg nånstans, men varför vänder jag inte?
Sen du försvann, har hela min värld vänts uppochner. Du gjorde mig hel. Förlåt,

Aija i ett nötskal.




i can't blame you for who you really are.


Studiebesök?

Idag gick vi i 8:an upp till kyrkan. Vet inte riktigt varför. Var nästan som ett studiebesök. Vi har ju tema "religion" i SO. Så det var lite sånt också, snack om kyrkans bakrund osv.

Jag, Saga, Linnéa och Johanna vart så upptagen av min kamera, eftersom att jag valde att ta med den imorse. Så vi blev inte direkt så mycket smartare av det där ;).




Min lilla gullstjärt! ♥





Te & Ansiktsmask!

Har nyss kommit ut ur duschen, och gjort mig en varm kopp forest tea!
Det bästa som finns, är att krypa ner i sängen med något varmt i magen. Man somnar så mycket snabbare då :).




Bio

Sist jag och Annie var på bio, så såg vi "Svinalängorna". Och jag ångrar att vi inte såg filmen "Tusen gånger starkare" istället! Så på lördag tänkte jag att vi kunde gå på den. Ni som sett den får gärna berätta hur ni tyckte att den va. För den verkar i alla fall vara riktigt bra! :)

Work it as hard you can.

Idag har det varit en ytterligare sån där värdelös skoldag. Hade terori på hk:n idag. Jag blev så himla besviken när jag såg att vi skulle läsa igenom en massa papper, och sen skriva en sammanfattning på det hela. Men det gick för ovanlighetens skull väldigt bra. Och jag hann lämna in den! Jag är förbannat duktig. 

Jag tror nog att jag, Saga, Linnéa och Johanna har missat ett drygt halvt läsår pågrund av att vi stått i cafeterian så mycket. He he, och frånvaro blir det om man inte säger till i förväg.
I'm a smartass



Dag 23.

"Något du är sugen på väldigt ofta:"

Sex. 
Haha nejdå. Men jag brukar vara väldigt sugen på frukt, eller något annat som är sött. Det är så att vi aldrig har något sött och gott i det här huset, och då tager man de man haver satt säga.



Design.

Impuls-bytte min bakrund på bloggen, för jag tyckte att den mönstrade var så jobbig. Men snart är det vår, och då ska jag göra en riktig header + design! Den här är bara tråkig. Men ni får nöja er än så länge! ;)

Dagens låt.



Panic! At The Disco - The Ballad Of Mona Lisa

Dag 22.

"Vad skiljer dig från alla andra?"

Jag har aldrig varit någon "rebell" av mig. Så jag vet inte jag.. Jag är inte outside på någe vis alls. Men jag törs stå för mina åsikter, och jag är helt och hållet mig själv. Är liksom lättare att leva livet då! (:

Åå... Ångest.



Jag var så glad för nån vecka sen. Då solen började lysa igenom, och asfalten började synas. Det var varmt, och man kunde gå i converse och skinnjacka. 
Nu tittade jag ut genom fönstret, och såg rena, rama motsatsen. Snö, regn, storm.
Blä, jag vill ha sommar nu!

- Emilia goes president.

Nu har jag bestämt att en dag i veckan, ska jag skriva om något politiskt. Eftersom att det kan vara väldigt intressant för er, att höra mina åsikter om vissa saker som vanligtvis bloggare i min ålder aldrig ens har tänk på. Så jag ska bara se till att hålla det. Sen äre bara att köra på! Om ni undrar vad jag menar, så menar jag att en vecka kanske jag skriver om.. Barnarbete till exempel? Och nästa skriver jag om djurplågeri. 

Så nu ska vi se hur många fler läsare jag kommer få! :)



Fotbollsträning.

Blev ju hemma idag, så blir ingen fotbollsträning för min del.. För som sagt har vi äntligen fått ihop ett litet lag, som ska börja träna idag.
Men såklart är jag missnöjd som vanligt. Är så sjukt less på att spela i Ragunda. Skulle lätt börja spela i stan, eftersom jag känner rätt så många där jag vill börja spela. Så det känns ju tryggt och bra. Men saken är den, att jag inte bor i stan på veckorna. Och det blir allt så komplicerat..

Och det här säger jag inte för att klanka ner på andra, utan jag säger det för att det stämmer. Vårat lag är så ootroligt blandat. Alla ligger på olika nivåer. Och det finns väldigt många nybörjare. Och det är det som sänker ner mig. Eftersom jag har intresset, jag vill bli mycket bättre. Och jag vill utvecklas ännu mer. Men då måste man spela i ett lag, där alla ligger på ungefär samma nivå också.
Jag rankar absolut inte mig själv som lagets bästa spelare. Men jag har kompetens och är kapabel till mycket. Och jag vill mer, än att sluta som en fotbollsspelare i Ragunda. He he, pinsamt läge. Så, så snart jag bara kan.. Så ska jag börja i stan. För nu är jag less på det här patetiska, lilla bondelaget! :D


Som sagt... Egentligen hade jag tänkt sluta, eller börja i stan. Men jag kan ju alltid spela den här säsongen bara för att få lite motion ;).

Fika vs. plugga


Övervägde fikat, och tog alltsamman samtidigt istället! Jag är en sån person som inte kan träna till provet/läxan om jag inte fikar något samtidigt. Knas. Men nu kan jag nästintill allting! Tur att man har naturbegåvning (a) ;).

Frukost på bordet!

Är hemma idag. Kände mig inte riktigt kry.. Plus att jag inväntar världens mensvärk känns det som. Buhuu, synd om mig. Men idag ska jag i alla fall få nånting gjort. Istället för att sitta framför datorn hela dagen. 
Jag ska träna till religionsprovet! :D


Nu hann jag med att äta frukost oxå, super!

Lista

DAGENS VILL HA: Nya kläder!
DAGENS KLÄDSEL: Bruna leggins, en randig cardigan, ett mörkbrunt linne + underkläder.
DAGENS SMINK: Foundation, puder, bronzepuder, mascara, ögonbrynspenna.
DAGENS FRISYR: Utsläppt, halvlockigt hår.
DAGENS HÄNDELSE: Råkade slå sönder en tuschpenna, och blev alldeles smurfblå på händerna. 
DAGENS LÅT: Panic! At The Disco - The Ballad Of Mona Lisa
DAGENS PLANER: Att träna till provet, vilket jag inte gjort än..
DAGENS SAKNAD: - Förnekad saknad.
DAGENS DUMMASTE: Måste ha varit accidenten med den blåa pennan.
DAGENS SJUKA: En idiot trampade på min fot på idrotten idag.
DAGENS DROG: Tuggummin & fetaost. 
DAGENS ROLIGASTE: Typ ingen, tarden i klassen kanske.
DAGENS FAVORIT: Att jag fick pengar på kontot idag.
DAGENS KÖP: Cigg & knallar, haha
DAGENS GODIS: Daim.
DAGENS HUMÖR: Bra humör, men inte riktigt på topp!
DAGENS ORD: "SKYNDA!"

Mjaow.



Lägg märke till skuggan!

Dag 21.

"En bild på något som gör dig glad."



Nytt shampoo.


Har haft Goldwell color-shampoo & Sunsilk color-shampoo. Men nu var Sunsilk tyvärr slut, och jag hade inga pengar till dyrt frisör-shampoo. Så det blev Fructis istället. Har aldrig prövat dom här förut, men alla andra har varit sisådär bra.. Så nu ska jag se om dom var bra eller inte :).

Barnmat!



Kissie-diet *fniss;)*. Hehe nej då. Var bara tvungen, det var så länge sedan jag åt det! Jag kom ihåg att jag och Evelina brukade gå till ica efter skolan, och käka sådna här. Fast ingen av oss tordes köpa, vi tyckte att det var såå pinsamt! Haha, old school.

Finally klar med mitt vita, basic tub-linne!

foto0402 (MMS)

Jag äger alla på syslöjd. Så äre bara


Dag 20.

"Någon du ser dig själv gifta dig med/bli lycklig tillsammans med i framtiden."

Jadu... Ingen. But life goes on! Så nån gång i framtiden blir det väl någon rik, snygg karl.

-

Snälla.. Låt mig bara va. Försök att gå vidare, jag vill inte veta av att du fortfarande bryr dig. Det gör fortfarande ont, men jag visar det inte. Låt det vara så, jag vill inte gå tillbaks. Jag vill bara må bra.

Förfrysning.

Har ofta hört att om man är ute för länge, och fryser tillräckligt mycket. Så kan man förfrysa sig. Och jag har bara trott att det kan hända om man typ ska överleva på Antarktiskt i bara leggins runt 5tim. 
Men igår så ändrades tankarna runt det totalt...

Igår var vi ute, heeela tiden. Var kallare än vad vi trodde, eftersom det nyss var typ.. Vår? Så vi tänkte inte så mycket på att vi skulle frysa. Så jag tog såklart mina låga stövlar. Det var för mycket snö för conversen. Och jag tackar gudarna för att jag inte tog dem.. Då hade allting varit så mycket värre.

I alla fall så frös jag. Tappade känseln i båda fötterna. Var en utav dem tuppade av helt. Så jag gick typ runt och haltade i 2-3 timmar. Så när vi kom hem, hoppade jag direkt in i duschen. Utan att tänka på att man kanske inte ska värma upp fötterna snabbt. Men det gjorde jag..
Så jag stod där i skållhett vatten, och sen började jag kolla ner på fötterna. Och då tyckte jag att dom såg så ovanligt mörka ut. Jag brukar få knallröda fötter efter jag duschat. Men nu var dom.. Ännu mörkare.

Så jag gick ut ur duschen, och såg till min förskräckelse att fotfan var svart! Fattar ni? Mina tår var nästintill helt grå/svarta. Och det började stråla in mot resten av foten. Jag fick panik. Jag ville tro att det bara var nå lort på fötterna, men det var det inte. Alla andra hade somnat, så jag hoppade ner i sängen. Kollade på fötterna, och dom hade börjat blivit mer normala i färgen då. Men sen kändes det som att dom somnat. Men jag tänkte att det går väl över tills imorgon. Men jag vaknade med samma känsla i fötterna, och så har det känts hela dagen.


Här får ni en lite sådär ofräsch-äcklig-bild-på-mina-fötter. Men ser ni skillnaden? Ni kanske tror att jag överdrev om att dom var svart. Men den här bilden tog jag för några timmar sedan bara. Skulle ta kort på fötterna igår, men batteriet var slut.. Typiskt. Annars hade ni oxå blivit skraj...


Jag har haft ganska tur. Om jag hade varit ute ett par timmar till, hade jag garanterat behövt söka upp sjukhus för det. 
Så nu har väl mina fötter blivit överkänsliga för kyla. Fan, man ska inte ut och ränna i kyla, det har jag lärt mig nu!

Sköt dina egna problem, så sköter jag mina.

Åkte på byn igår också. Haha vettefan varför vi gjorde det. Desperata är ett ord som passade väldigt bra in. Det var väl sisådär. Härligt att träffa massa människor som man inte träffat på länge i alla fall! :)

bilder från hela helgen.



Sweet.


På lördagen käkade vi tacos. Tyvärr var jag inte så hungrig.. Men gott vare!


Älskar er tjejer! Mer bilder finns på min facebook.

We like to sleep all day, and party all night

.


Precis.. Nu

Här sitter jag. Smått hungrig, även fast jag smällt i mig en halv burk fetaost. Ska snart hoppa in i duschen, sen kommer Linnéa & Johanna. Och vi åker vidare till Kälarne för att träffa lite folk och kolla läget liksom.
Tycker däremot inte om att inte Sagis följde med.. Ring mig så snart du ser det här!


(korviga fingrar)

Puss.

Så jävla, fucking underbara



Världens bästa hotell.

Middagsdags!



Idag orkade jag inte laga mat. För pappa skulle åka iväg till skogen och jobba lite. Så jag köpte hem mig en färdiglagad middag. Det funkar det också.

Foto






Gårdagens outfit


Stickad tröja/Cubus Jeans/Bikbok

Music is in the air!

Linnéa visade mig en grym låt idag. Seriöst, jag fastnade för den direkt. Har nog att göra med att den sponsrar filmen "Alice in Wonderland". Lyssna och njuuut..



Shinedown - Her Name Is Alice

What to do liksom?

Idag är det en sån där deppdag igen. Att man bara inte kan vrida tillbaks tiden. Då vore allting toppen. Men det är det inte.

Dag 19.

"Smeknamn du har; varför du har dem."

Jag har aldrig haft ett enda riktigt smeknamn. Eller tja.. Min musiklärare kallas mig för Ela. Och det kommer sig utav initialerna om man lägger ihop dem. That it!

Another day, a better day.

Idag hände väl inte så speciellt mycket på skolan. Bytte ju grupp igår. Så nu ser jag på skolan med helt andra ögon, hehe.
Efter skolan så drog jag och Saga iväg och solade en 20-minutare var. Det var verkligen på tiden, för det kändes såå skönt!

Slänger mig i duschen ett tag... Pusshej :)

Dag 18.

"Planer/drömmar/mål du har."


Just nu har jag som mål att gå upp i vikt. Och må psykiskt bra. Det är nummer ett.
Sen finns det ju förstås lite andra småsaker. Som att tvätta oftare så att jag har mina favvo-kläder då jag vill ha dem. Osv.

En dröm, är att få ett så nära perfekt liv som möjligt! De är det som förstört för mig hittills. Jag har varit så inställd på ett perfekt liv, så jag inte kunnat hantera brister och andra små skavanker. Men jag vill fortfarande hare bra. Så bara bra som en människa kan få.

Smile as if you had faked it.



SNODDAS.



Var några till som verkade gilla snoddas rätt så mycket. Åtminstone smeten..


Skulle göra allt för att få tag i denna jacka...

monki last year collection.

Nyhandlat.


Oversize linne/ Ginatricot 129:-


Bandeau top/ Ginatricot 79:- (bytte dock till en större storlek)



Testade även den nya Escada-parfymen "Taj Sunset". Den luktade gudomligt! Hade tyvärr en hundring för lite.. Får bli nästa vecka istället.

Fan vad det gör ont

Fy fan vad du är söt min underbara Emilia, så sjukt jäkla underbar och så jäkla fin, nej vet inte alls vad jag ska säga nu! , Du och jag förevigt, det är så det ska vara, och så kommer det att bli, inget eller ingen kan stoppa det eller förstöra det, vad som än händer så kommer jag aldrig sluta älska dig, så du vet.

Jag älskar dig så otroligt mycket <3


jag tappar andan. Och faller, handlöst utan dig. Utan dig & din kärlek. Utan någon livsgnista kvar. Nu klarar jag inte av att ta ett enda steg till. Jag är så jävla ledsen för allt jag gjort. Om det ändå räckte med ett ord, 
- förlåt...

- Dagens fina låt.



The Fray - How To Save A Life

Dag 17.

"Någon du vill byta liv med för en dag och varför."

Det får fan bli Kenza.
Hon verkar vara en sån underbar person. Hon har ett fläckfritt liv, ett perfekt förhållande, hon är snygg, och hon har pengar. Skulle lätt vara henne för en dag.

Damp.

Å jag blir tokig. Jag sket i att ta sockerpillerna för typ två veckor sen. Så då åt jag bara kartan som vanligt. Och när man förskjuter mensen så kan man ju få en såkallad "mellanblödning". Men det fick jag inte. Så nu typ två veckor efter fick jag min mens. FAST jag käkar hormonpillerna? Fattar ingenting. Som att den hoppat upp två veckor för tidigt eller nåt.


Tack till alla som brydde sig. Lol,

-

jag kan bara inte få ut dig ur huvudet. Du var alldeles för underbar för mig.

Fan.

Fan. Jag skulle gått ut ikväll. Att höra vad roligt alla verkar ha.. Ger mig bara ångest. Fan också!


Tur att vissa saker kan få en på bättre humör!


Han ser ut som kalle anka... NAW!

Unfaithful

I don't wanna do this anymore
I don't wanna be the reason why
Every time I walk out the door
I see him die a little more inside

I don't wanna hurt him anymore
I don't wanna take away his life
I don't wanna be a murderer

Trött tjej.

Jag blir hemma ensam på en fredagkväll. Värdelöst. Men skulle bara bli jobbigt att gå ut nu. Men ändå skönt att slippa tänka så mycket på allt...


basic and earthy colors.

Tiden börjar rinna ut i sanden...

redan fem dagar utan dig, och det har känts som flera hundra år.

Bekymmerslöst & fridfullt katt-liv.


Short, blue and natural nails.

Känns skönt att jag fått bort alla lösnaglar nu. Men satan vilken äcklig känsla i fingertopparna det blir efter två veckor med långa naglar. Nu är det bara och vänta två veckor till då.. :(



Dag 16.

"En annan bild på dig själv."


lättar upp stämningen lite med en flumsöt bild.

Do you remember? I do..



varför finns du överallt för? Vart jag än kollar, så ser jag dig istället. Hur fan kan en männsika bli såhär jävla förstörd.

Ångestdämpande medicin..

Vanligtvis så brukar shopping dämpa mina depressioner. Nät-shopping, eller vanlig shopping. Men den här gången, så verkar det inte hjälpa.
Har försökt med allt. Och det vägrar funka. Ge mig tips.. Nu. För det är ni som ska påverka min blogg. Och ingen vill väl läsa en emo-blogg. Right? Så nu är det upp till er. Prove it!

Snälla mamma, håll min hand.



Kärlek. Varför? Jag älskar dig. Alldeles för mycket. Jag vet att du känner likadant. Smärtan. Hur plågande den är. Du tog upp hela mitt hjärta. En förgylld plats som är likamed omöjlig att ersätta. DU är omöjlig att ersätta. Jag kan göra vadsomhelst för att försöka förneka dig. Men jag kommer aldrig att lyckas.. För jag vill inte förneka dig. Jag vill att du ska hålla om mig. Torka mina tårar. Kyssa min panna. Och du vill detsamma med mig. Det blir svårt att få det att gå ihop. Men tro mig.. Jag vill inget hellre. 
Dagarna går så sakta utan dig. Som att jag stannat upp, utan hjälp att komma tillbaks till verkligheten igen. Bilderna som en gång värmde upp mitt hjärta när jag var ledsen... Smärtar numera ännu mer.

Min verklighet.. har satt sig i mina drömmar. Jag får inte vara ifred nångång. Tankarna plågar mitt sinne dag som natt. Jag vaknar, helt panikslagen, helt besatt. Helt... Ensam. Och inser hur jävla mycket du fattas mig. Tårarna tar aldrig stopp. Dom finns där. Varje dag, varje minut, varje sekund. När dom rinner nerför kinderna, gör det ont. Dom svider. Svider av svek.
Jag vet ingenting längre. Jag vet inte om jag klarar det här. Jag vill inte låtsas må bra. Jag vill inte få alla att tro att det bara är något jag gör bara för att. Jag mår verkligen skit av det jag gjort. Och tro inget annat. Jag är så jävla ledsen. Både min kropp och skäl är helt förstörd. Ruinerad av mig själv. Kan du förstå att jag vägrar släppa kontakten med dig? Jag vet att det blir svårt annars... Men du är en sån jävla bra kille. Bara du själv kunde inse det. Och att släppa kontakten med dig för alltid.. Kommer att bli mitt livs största misstag.

Du är så jävla vacker. Du förtjänar någon bra. Nån som finns för dig. Någon som ersätter min plats. Jag vill att du ska vara lycklig.. utan mig. Men jag vill inte leva utan dig. Aldrig.

I need a doctor.

I'm about to lose my mind
You've been gone for so long
I'm running out of time
I need a doctor
Call me a doctor
I need a doctor, doctor
To bring me back to life
I'm about to lose my mind
You've been gone for so long
I'm running out of time
I need a doctor
Call me a doctor
I need a doctor, doctor
To bring me back to life



Jag är på väg att förlora mitt sinne
Du har varit borta så länge
Jag är ont om tid
Jag behöver en läkare
Kalla mig en läkare
Jag behöver en doktor,
För att ta mig tillbaka till livet. ♥


Dag 15.

"Ställ in "blanda" på MP3:n/Ipoden och nämn de 10 första låtarna."


1. Swollen Members - Pressure

2. Duck Sauce - Barbara Streisand

3. Eminem - When I'm Gone (Dirty)

4. Kent - Ismael

5. Ne-Yo - Beautiful Monster

6. Heman Hunters (Bert) - Är det så här när man är kär när man är liten

7. Astrid Lindgren - De Hjältemodiga

8. T-Roc - Lilla Gumman

9. Johnossi - Dead End

10. I Blame Coco - Selfmachine

Iphone 4 here I come!



När jag har pengar..

Mystik på flygande moln.


Man kan ju undra vad en sån här gör hemma hos oss nu.
(bild tagen inifrån. Därmed dess dåliga kvalité)

I am a complicated person. And it's not in the easy way

Jag får dåligt samvete. Du vill att jag ska må bra. Du försöker så gott du kan. Du anstänger dig för min skull, för att jag ska bli lycklig. Men jag släpper inte in dig. Jag vill inte ha dig så nära. Jag vill inte ha någon så nära. Fast jag egentligen vill. Förlåt för allt. Jag kan bara inte försöka. Ett lyckligt liv är långt ifrån menat till mig.

jag älskar dig pappa.. ♥

It's raining cats and dogs.



Dagens låt.



Band Of Horses - The Funeral

du gjorde mig hel. du gjorde mig mänsklig.

Allting är så jävla bra. Man tänker bara på hur lycklig man är. Man glömmer bort att allt har en baksida. Man låtsas som ingenting. Bortser från alla brister. Man lever livet helt enkelt.
Och sen kommer dagen då man vaknar upp. Då man inser hur verkligheten egentligen är. Då ångrar man allt. Att man aldrig tittade upp. Att man fick en oförberedd smäll i ansiktet. Det gör ont. Att inse. Att försöka förstå att det inte längre är som i sagorna. Inse att det inte längre finns någon magisk trollfé som kan få allting bra igen. 
Att vara tvungen att stå på egna ben, när man fått hjälp att klara av livet varje dag innan.. Är svårt. Man tappar balansen. - Man faller. Utan hjälp att komma upp till ytan igen.

Jag vet inte när jag ska klara av att se verkligheten med egna ögon. Jag vill inte. Jag vill fortfarande tro att det finns ett "vi". Att det finns ett "oss". Men så är det inte längre. Det finns bara jag.. Och du. I två olika, skilda världar.
Jag vill kunna hålla din hand hela livet ut. Känna värmen från din kropp. Snudda vid dina läppar. En enda berörning. Och det förgyllde allt. Jag vill känna det igen. 
Men allting är mörkt. Hoppet försvann med dig. Livslusten därmed. Jag orkar inte se på dig. Det gör så ont. Smärtan i bröstet växer mer och mer för var dag. Varför skulle det här hända? Jag ville ju bara... Vara bra. Jag ville så gärna fixa allt igen. Men jag var inte kapabel till det. Jag älskade dig för mycket, för mycket för att våga chansa. Jag älskade dig så mycket att jag var tvungen att lämna dig. Förstår du? Det gjorde för ont varje dag. Jag svek dig, varje sekund. Jag vill inte svika mer.
Jag vill bara kunna älska.

-

Har kramp i magen. Jag är rädd. Rädd för att aldrig få se ditt leende igen.

Topp 3 bästa


Ditt ansikte är oförglömligt.



Din närhet fattas mig. Det är tomt. Det är tyst som i graven. Jag vet inte vem jag är längre. Jag vet inte vad jag har gjort. Jo, jag har gjort mig till den olyckligaste människan på jorden.
Jag kommer aldrig att glömma ditt vackra leende. Ditt sockersöta fnitter. Din varma famn. Hela dig.

Jag älskar dig. Men kan inte leva så längre. Förlåt. Jag sårar dig bara mer och mer för var dag som går. Det gör så ont inuti mig. Att se dina tårar falla till marken. Från ett oskyldigt skratt - till ett dödslängtat ansikte. Och även fast jag inte finns hos dig längre, så bryr jag mig. Jag bryr mig så jävla mycket.

Vill komma bort härifrån. Till en plats där ingen känt smärta förut. Jag vill inte leva med ett sårat hjärta längre, ett hjärta som jag sårat av mig själv. Så snälla gud, ta mig uppåt. Till det allra bästa stället. Dit man mår bra.

Waffles.



Jag ser en framtid där
Jag kunde bli något stort
Så blås en kyss och fyll min kvot
Då tänker du högt
och skriker tyst
Och håller andan genom monologen
som skrev för din inre röst
Du lät exakt som Ismael
Minns du Ismael
Jag är din Ismael

Give me the strength to love you.

Det känns som att det gått flera veckor, flera månader, flera år. Men i själva verket har det endast gått ett par dagar. Det känns nu, hur jävla tungt det här kommer att bli. Hur kämpigt livet kommer att vara. Om det redan känns nu.. Hur fan kommer det kännas om några veckor? Jag klarar det inte, jag ger upp redan nu 

varför leva med all ångest? Varför lära sig att leva med dåligt samvete?
jag vill inte såra längre, jag vill inte existera

Dag 14.

"En bild på dig och din familj."


jag älskar faktiskt er...

Det är inte sant.. Det kan det inte vara.

Jag förstår inte. Hur fan kunde det här hända? Jag är så jävla ledsen. Jag ville inte såra. Jag ville inget illa. Jag ville bara... Jag vet inte. Jag vet ingenting längre. Jag ville aldrig förlora dig.

Det finaste på jorden. Är du. Jag är så otroligt tacksam över den här tiden. Över att få vara med dig. Du förändrade mig. Du gjorde mig så mycket bättre. Du är värd allt i världen. Du är så himla bra. Så jävla underbar..
Det enda jag vill är att du ska få ett bra liv. Ett perfekt liv som alla andra avundas dig för. Att du ska vara lycklig med någon som älskar dig. Jag vill så gärna finnas för dig varje dag. Vara den som du kan prata med. Den du kan gråta emot. Men jag kan inte. Inte nu. Förlåt.
Jag kan fortfarande inte tro att det är sant. Jag trodde jag vaknade av en enda stor mardröm imorse. Men jag hade fel. Tårarna på min kind var på riktigt, det var sant. Det hade verkligen hänt.

Jag kan inte föreställa mig hur du mår nu. Hur jävla sårad du måste känna dig. Jag ville bara säga förlåt för allting. Och att jag är ledsen för vad som hänt.
Men du är så vacker. Det är många som skulle dö för en sådan underbar kille. Din själ är så fruktansvärt ren. Så vacker. Ditt hjärta, det kommer jag aldrig lyckas släppa. Det är mig alldeles för nära, för att jag ska kunna glömma.
Du är oslagbar. Och ingenting ska få förstöra för dig. Inte ens jag. Jag älskar dig, och jag hoppas att vi syns snart igen. För du gör mig hel. Även fast vi inte kan leva tillsammans. Så fattas du mig så oerhört mycket.. Du är så fin, Daniel Johansson.

Stan

Igår for jag och Saga iväg in till stan. Hon skulle köpa en present till sin syster, men hon gjorde aldrig det tror jag... Och jag själv skulle lämna tillbaks en tröja och en mascara. Men det visade sig att mascaran var hel. Jag blev skitförbannad när jag skulle använda den hemma. För då antog jag att den var trasig. (skulle nog många gjort.) Men den var tydligen inte det. Så där i kassan skämde jag ut mig rejält. *Embarrassing moment*

Men såklart så vart det även lite drama den kvällen.. Jag hade för mig att bussen gick tillbaka till Hammarstrand 18.20. Men vi orkade inte gå upp till busstorget och fråga. Så vi ringde Sofie. Och hon sa att den gick 19.00. Skitbra tänkte vi! Då får man ju shoppa en halvtimma extra liksom ;).

Sen när klockan närmade sig sju. Så gick vi upp till busstorget. Och då visade skärmen att nästa buss gick 22.10. Vi fick panik. Vi hade just missat vår enda buss. För vem vill komma hem halv tolv på natten?

Men, men. Shopping och mycket sova-på-bussen-dag. Rätt nice ändå.
Och såklart kom jag inte hem tomhänt!


Tröja/ Cubus Bälte/Ginatricot


Bh + trosor/ Ginatricot

Köpte även ett par basic leggins på Gina.

Jag stör mig på vissa av er.

Det spelar nästan ingen roll alls vad det är för en kommentar. Det är ANONYMT. = PINSAMT!
Allvarligt talat, så skäms jag över er. För vem törs inte stå för vad den säger till MIG liksom? Ska det vara så svårt att länka sin blogg, eller sin facebook. Och skriva in mail och namn. Det är INTE svårt. Aja, skyll er själva. Jag läser inte ens anonyma kommentarer. Vare sig dom är positiva eller inte. Så det är ni som failar på det, inte jag.

Dag 13.

"En bild på ditt rum."



Som sagt... Jag är inte direkt "stolt" över det. Men det är gulligt. Jag designade det för cirka 3-4 år sedan. Så det var ju ett bra tag sen..
Men nu är det nya projekt på G! Jag ska ta över ett rum nere. Så till våren blir det stor-renovering! ;)

Du är saknad.



Jag vill bli en mörk brunett igen. Godnatt.

Life is unforgivable.



When everything starts going better, I fall down, and have to fight my way back.
When something crashes in my life, everything falls apart
.

when you say you love me .. I shake with fear and anxiety. I fear for the future. I fear what will happen next.
I can not imagine life without you. But I still can not live with you .. What should I do?
And when you say you love me .. I shake with fear and anxiety. I fear for the future. I fear what will happen next. I can not imagine life without you. But I still can not live with this.
What should I do? I still love you...

Vegetariskt.



Ser kanske inte så tasty ut på bilden. Men i alla fall, åter till det jag tänkte säga.
När jag får mina perioder då jag har svårt att äta (som nu), så har jag insett att vegetarisk mat är mycket lättare att få ner, än om man skulle äta till exempel korv. Så idag vid middan sa pappa: "Vad glad jag blir när jag ser att du verkligen äter för en gångs skull!"
Så det ska jag fortsätta med!

Eye Q



Det här köpte pappa åt mig för nån månad sen. Eftersom jag absolut verkligen inte kan få ner fisk i min mage.. Så måste näringen i fisken komma ner på något annat sett. Så piller blev min största hjälp. Åt omega3 som liten. Men slutade med det, vet inte varför. Var troligtvis för att det smakade fisk om kapslarna när man svalde dem.

I alla fall så är det här en typ av sådna kapslar. Fast det är mycket mer bra saker i den här.
T. ex omega3 och nattljusolja.
Det här är kosttillskott. Och av vissa kosttillskott får man mer matlust av. Men jag tror att det är tvärtom med dom här..

Dom var i alla fall sjukt dyra. 650:- för den här burken. Så jag hoppas att det hjälpt!

Dag 12.

"Varför började du blogga?"

Jag kom ihåg att alltid när jag var med Lina och Tove, satt dom vid varsin dator och höll på med nånting när vi var små. Och jag minns att jag varje gång frågade vad dom gjorde. Och dom svarade "blogga". Men jag förstod aldrig riktigt vad det var. Tills jag en dag själv gick in på bloggportalen "blogg.se".
Så mitt intresse började väl antagligen där.. Jag har nog haft runt 5 bloggar sen dess. Sedan vart jag riktigt intresserad när jag startade den här bloggen. Och då började jag se det mer på allvar, och som ett intresse för att locka folk till att läsa den. Så nu sitter jag här.. Men samma blogg sen 1 år och ett par månader tillbaks! :)

Dagens Outfit.


Kavaj/ HM Blus/ HM Jeans/ Bikbok

Tema "religion".

foto0388 (MMS)

Sitter på lektion och ska försöka undvika att somna. Jag bloggar troligtvis mer när jag kommer hem.. /Mobilblogg