Ångestdämpande medicin..

Vanligtvis så brukar shopping dämpa mina depressioner. Nät-shopping, eller vanlig shopping. Men den här gången, så verkar det inte hjälpa.
Har försökt med allt. Och det vägrar funka. Ge mig tips.. Nu. För det är ni som ska påverka min blogg. Och ingen vill väl läsa en emo-blogg. Right? Så nu är det upp till er. Prove it!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du mår dåligt, kommer det inte hjälpa att vi säger åt dig att göra si och göra så. Jag tror att det sitter i dig, att du måste kolla efter vad det är som verkligen är felet och göra någonting åt det. Det kommer bara bli värre om du slutar äta, om du äter medicin eller om du ständigt påminner dig själv hur dåligt du mår. Försök vara positiv, även om det kan vara svårt. Ta vara på dina vänner, prata med dom och umgås med dom. Att vara med dom man tycker om hjälper en bra bit på vägen och då tänker du på annat en stund. Det kommer inte hjälpa att sitta hemma ensam hela tiden och tänka på allt dåligt. Jag vet inte vad som är felet, så jag kan inte alls säga åt dig vad som kommer hjälpa. Men jag tvivlar på att det kommer hjälpa med medicin eller någonting sådant. Men ja, du gör precis som du vill. Men om du ständigt koncentrerar dig på att allt är dåligt, är det svårt att vara någonting annat också.

2011-03-10 @ 23:12:33
URL: http://henrikssonn.blogg.se/
Postat av: emeliiens

ut och gå funkar, träna, sjunga, kroppen skickar ut endorfiner då :)

2011-03-11 @ 17:17:58
URL: http://emeliiens.blogg.se/
Postat av: Sv: Till Sofie

Tack ändå för dom kloka orden. Tro det eller ej, men sånt hjälper alltid.

2011-03-11 @ 18:11:38
URL: http://alittleprincessdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0