Prao.

Förlåt att jag har varit snål med min uppdatering, men, men.
Just nu sitter jag och pratar med älsk, och planerar veckan :-). Nämligen så ska jag ha praktik tre dagar nu i veckan,
ons - fre. Jag tänkte först praktisera på Subway, men det vart ändringar. Johanna och jag ska praktisera tillsammans, och då skulle jag försöka fixa en plats. Så för gnägget Johannas skull, så ringde jag till Djur&Kul Gården, i Östersund. Gick finnemangens! Djur&Kul klicka på länken och läs vidare, om vad det innebär ;-).

Dagens Outfit:


Vit halsduk Åhléns
Gråmelerad topp Rut m.fl
Svart midjekjol HM
Nitmidje bälte GinaTricot
Gråa leopardleggins HM


Naww.. :)



Najs idrott idag. Konditionsträning med hinder. Springa en minut, vila en minut. Cirka fem omgångar. Kändes i benen, och lungorna :-).

Sedan vart det mera idrott! Elevensval vettni. Kul :-D.



Rock N'Backen.

Idag hade vi glosprov i franska, gick väl sådär. Fick i alla fall godkänt. Asså ibland vill jag bara skrika till våran franskalärare, att hon ska växa upp! Idag fick vi göra något mysko släktträd :-o. Herregud.


Sedan blev det backen då ;-). Tyvärr inga bilder. Mobilen tar inte så bra i det mörkret. Men så fort kameran är klar på lagning, så ska jag ladda upp bilder. I promise!

Outfit:


Rosa tunika BikBok
Leopardleggins GinaTricot


Idag hade vi genomgång på musiken, i musikstilarna punk/hårdrock 60-70-tal. Sedan så hade vi prov på det. Våran lärare visade oss massa punk och hårdrocks låtar. Älskar 60-70-tals hård rock :-o.
Punk är en musikstil som är provecerande, och kritiserande. Det vart uppror och skrevs i tidningarna när det första punkbandet spelade sin låt.




Pink Floyd - Another Brick In The Wall

(jag tycker att det är en läskig musikvideo + låt)






Kiss - Detroit Rock City

Nu ska sussa. Puss och godnatt!



Träning.

Kom hem för undefär 40min sedan. Har varit i Bispgården och tränat. Alla som inte vet.. Jag spelar fotboll. And I love it! :-)
Vi hade "mini matcher" kul, kul. Typ bara nio stycken, hallå lite bättre fokus på fotbollen om jag får be? En orsak.. "New Moon".
Heh, jag är så smart så jag stretchade inte armarna så mycket, så jag har sträckt mig. Också har jag tappat bort mina skor, så där gled jag runt som en isprinsessa på träningen.
Men daah, I AM the fucking princess ;-).

Kära morgonfrilla, du är älskad. Not!



Såhär går det, om man somnar med uppsatt hår.. hehe.

Har äntligen gjort en användare på glosboken.se! Det är så mycket enklare och roligare att träna på glosor!
Som sagt.. Jag pluggar.. Zzz..

PUSS




Renovering.

Shue. När jag kom hem idag, så var hallen gigantisk! Och toletten var gone. Snickarna hade satt igång någon timma efter vi fart på skolan/jobbet. Så nu är det igång.. Renoveringen! Äntligen, som jag har väntat. Är trött på det här gamla råttboet. Kände knappt igen mig när jag steg in i hallen. Ja.. tänkte ta en jämförelse bild imorse, men jag glömde. Så här ser det ut nu vilket fall som helst. ("OBS!" mms-bild)


Flashigt va?! Inte det minsta.

Jag sitter här och TOKväntar på att mina HM-beställda kläder ska komma! Ett stort LOVE till mina nya bikinis ;-)






En väldigt trött emilia.

Tjo. Nu sitter jag och kollar på lite filmer på biostaden, för klockan kvart i sex ska jag ner på stan, gå på min försenade biopremiär på New Moon och käka på Subway. Najs!
Om ni undrar varför jag inte lägger upp så många bilder, är det för att jag har råkat pajja min kamera, så den ligger på lagning. Sedan blir det mycket mera uppdatering med bilder!

Nu tänkte jag ge ut mina bästa rengöringstips till er!




1. Sätt upp håret i en knut. Skölj hela ansiktet med kallt vatten. Ta Oliva by css Cleansing Mousse och rengör hela ansiktet. Skölj!

2. Blöt en bomullspad med Oliva by css Face toner (ansiktsvatten) och stryk runt i hela ansiktet, och hals.

3. Avsluta med en återfuktande day/night cream!

Jag brukar bara göra en "hel rengöring" på kvällen, när allt smink ska bort. Sedan på morgonen så brukar det kanske bara åkt ut lite kvarbliven mascara alldeles intill den undre ögonfransen.
Men att använda day cream innan make-up är en jätte bra idé! Blir en väldigt bra bas, och blir lättare att applicera foundation. Och det blir en matt effekt!


Staden då.

Hejsan. Just nu sitter jag i stan hos min mamma. Har nyss ätit ett kycklinggryta med curry och ris, det gillart! Mums. Snart kommer väl älskling. Vi ska se på film och mysa :-). Om ni är riktigt snälla, så kanske jag tillochmed lägger ut ett klipp när jag spelar gitarr ;-).
Ja, skoldagen har väl i ochförsig varit bra, men ingenting speciellt har hänt. 

Ja, onödigt inlägg frågetecken

Nu ska jag lägga upp lite bilder sedan i sommras, och en gämnförelse bild med mig för ca 1-2 år sedan, och nu.









*********************************************


vs.

(förstora bilden =)



I Miss U Summer, Come Back To Me!



Kevin Rudolf feat. Birdman, Jay Sean & Lil Wayne - I Made It
(Cash money hero´s)



Kläder våren/sommaren 10.

Igår tittade jag igenom vad jag ville beställa för bikini på hm.com. Och såklart så slank det med en massa andra saker också.

Dessa saker vart det:


Dom som inte är avbockade, är från bubbleroom.se, utom den lilla bilden med den blommiga midjekjolen.



Välkommen till min nya fräscha blogg!

Jag hade en blogg för mindre än en vecka sedan, men tänkte att jag bloggade endå inte om något speciellt intressant, så att det var lika bra att stänga ner bloggen. Men nu har jag ändrat mig igen. Det finns ett sug, som vill blogga!

Idag så orkade jag helt enkelt inte ta mig upp ur sängen, och släpa iväg mig själv till skolan. Min bortförklaring till pappa.

(pappa kommer och väcker mig)

- Pappa.
- Aah.
- Asså jag tror att jag börjar bli sjuk.
- Jaha..? Vadårå?
- Jag har jätte ont i huvudet och i halsen, och mår illa.
- Nemen det var ju inge bra. Stanna hemma du.

My thought:

Yeeey! (y)


Jag har pluggat in lite "bloggdesign & fotoredigerings vett" i skallen. Hela dagen kan väl förklaras med ett enda ord.. Datorn. Suttit och kollat igenom en massa HTML-koder, HTML-färger, bloggdesign mm.
Jag känner mig en ynka bortskämd. Pappa köpte en vaniljmunk och en cola till mig bara för att jag var "sjuk". Haha, till min fördel ofc ;-)