Nytt i duschen






Nivea peeling creme ca 50:- Åhléns
Gliss shampoo **:- Turkiet? Finns även på mataffärer, HM osv.
Scrub-handskar 30:- Åhléns

Köpte det här för två veckor sen, när jag kom hem från Turkiet. Förutom shampoot.

Har peelat kroppen med både cremen och handskarna, så nu är man len som en babystjärt!

Silvershampoo & hårinpackning


Tjäna, tjäna! ;) (som turkarna i Kemer sa)

Nu sitter jag här & pratar med Louise i telefonen, och har håret slickat åt sidan, full i hårinpackning! Såå fräscht. Ska snart lägga en ansiktsmask också.




Äntligen!


Nu har jag ÄNTLIGEN fixat designen! Nu ser den likadan ut i Firefox som i Internet. Det tog tid. Fick rensa alla kodmaller.  Och jag som hade lagt in så himla mycket grejor där nu på sista tiden. Aja, de var det fan imig värt också! Fast det ser ändå liite bättre ut i Firefox, men det är för att jag hatar Internet :).



Haha, hade nästan glömt bort Subway av all skadeglädje...


Converse ♥

DRESSCODE







"Portugal - Spanien!"


Ikväll satt jag och pappa som SPÄNDA framför tv:en. Ni kanske såg den? Matchen Portugal - Spanien. Aja, Villa var i alla fall grymt bra ikväll! Jag tycker att han har vart riktigt, riktigt duktig nu i VM. Men den jag verkligen tycker har tappat glöden.. Det är däremot Torres. Han har ju tappat allt! Han blir ju bara utbytt hela tiden. Tur att han spelar bra i Liverpool i alla fall. Men så är det med ungefär nästan alla fotbollsspelare. Dom är sämre i landslag.

Torres (Fernando Torres) har gjort 18 mål i år. Men inte ett enda i VM. Medans Villa (David Villa) har bombat in fyra stycken!

Riktigt besviken på Torres i år...


Torres får gå av plan, och istället kommer Fernando Llorente in. Som gör ett nära "dröminhopp!" när han nästan gör mål.

Men Torres var inte den enda jag tyckte spela dåligt. Tillochmed Cristiano Ronaldo spelade verkligen inte sin bästa match ikväll. Han som är en av världens bästa fotbollsspelare, har såklart en väldig press på sig. Han kommer inte att slippa undan kritiken nu efter matchen.


Spanien vann med ett hej dundrande bra mål. Men var det ett offside-mål? Ja. Domarna har verkligen inte haft det lätt nu i VM. Först vart det England - Tyskland. Då bollen studsade upp i ribban, ner på mållinjen, slaget av den engelske Frank Lampard. Fast egentligen var den inne med flera decimeter. Ett bortdömt mål. Och sen ett godkänt mål, som egentligen var offside? Jag måste medge, att jag känner lite sympati för dom.

Hmm, typ.. Läsarfråga?


Hej.


Jo, jag undrar hur min blogg ser ut i eran webbläsare. Och nu kräver jag nästan ett svar. Så att jag kan försöka åtgärda det. Eftersom jag har en rätt så bred skärm och Firefox. Så ser min blogg mycket mer annorlunda, än om jag går in på den i Internet. Alltså en annan webbläsare. Har gått in på en hemsida, och tagit hem "skärmdumpar", så att jag ser vilka olikheter det är emellan olika webbläsare.

Nu så har jag anpassat bloggen efter Internet. Så det ser helt sjukt ut i Firefox. Men det är jag medveten om, så kom inte och gnäll.

nu dampar datorn. Så jag kan inte lägga upp bilder. Jag visar skärmdumparna imorgon.. Tror knappt det har fixat sig till dess...


Förbannat jävla less och arg!


NU ÄR DET SÅ ATT JAG HATAR BLOGG.SE. OCH BLOGGAR ÖVERHUVUDTAGET. FÖR ALLTID NÄR JAG GJORT EN DESIGN, SÅ SER DET ANNORLUNDA UT PÅ ANDRAS DATORER OCH PÅ INTERNET. EFTERSOM JAG HAR FIREFOX FÖR ATT JAG AVSKYR INTERNET, FÖR DET SUGER BALLE. OCH DET SER HELT STÖRT UT PÅ INTERNET. FÖR DOM FLESTA AV ER SOM LÄSER MIN BLOGG HAR INTERNET.

PÅ MIN DATOR SER DET HEEEELT PERFEKT GJORT UT. MEN INTE PÅ INTERNET. JÄVLA F*N!

PS: JAG ÄR VÄL MEDVETEN OM ATT JAG HAR CAPS LOCK INTRYCKT!!!

Jordgubbar!


Det här med Subway förstörde verkligen mitt humör just nu, men jag försöka bortse från det nu i 2minuter.

Idag köpte jag jordgubbar, nutella & spraygrädde. Så ikväll hare vart feezt framför datorn kan ni tro! ;)

bilder:




snygging..


Dagens: "Spännis Outfit!"

Subway stängs ner!


Jag hörde nyss av Ebba att Subway i Sundsvall ska läggas ner, och ersättas av..:

"Smörgåskedjan Goûter"

MEN. Även Subway i Östersund ska läggas ner!

Asså Subway är det underbaraste man kan äta. Och det går inte att leva ett liv utan Subway! Okej, nu kanske jag överdriver smått lagomt. Men det jag menar är, att Subway är så ootroligt populärt. Så hur kan något som är så poppis läggas ner liksom? Det är sjukt..



Läs mer här!

Bildbomb Turkiet 10









goda grejjor där..


Hmm, pappa tog du verkligen kortet i rätt tillfälle nu?


Äppelte♥


Jättegod omelett & sallad!! Saknar som satan.


Parfymerna och två av dom tre brillorna jag köpte.
ESCADA, DKNY, Ray-Ban.

(Bäddningen)
(klicka för förstoring på alla miniatyrer)


Oj så vacker jag är. Tror jag vart kär..


Killen som "lockade" in folk på resturangen med tema & inspiration från "Pirates Of The Caribbean" skitfrän resturang. Ja ni kan ju gissa vem som tvinga vem att äta där? Det var fullproppat, och fanns endast två bord kvar. Pappa vägrade, men tillslut fick jag även den gamle gubben att käka där ;).



En svalkande iste satt aldrig fel på stranden.


Lägg märkte till benen. HAHAH




Nu kommer mina jättekreativa bilder!




Lite fail på den bilden..


Vi kan ju säga såhär... Att eftersom jag inte bloggade nånting alls på väldigt länge, så kan jag väl bjuda på den här bilden.. Pappa, ser jag verkligen ut såhär när jag sover? Seexigt.


Redo för utgång.


Man ser mina små bebislår. Ååh va mys med fläsk :D


Jag gjorde en alá Turkiskt shai-hang-dodidoo på pappa! Solen värmde på stenarna så hårt, så man kunde knappt gå på stranden, man fick hoppa/springa. Eller gå på mattorna emellan solstolarna.




Måste vara den godaste ölen på denna jord! *Pappa instämmer*


Ignorera den feta k*rringen. Åååh, Sir William. Servitören på stranden. STÖRTSKÖN SNUBBE! Asså trevligare turk få man leta efter.












Hittade även en pool som var väldigt passande för min storlek. 30cm djupt.


Mitt snygga vykort som jag & pappsen sedan skickade till morsan. Snacka om teamwork.


nagelfix + lite hårfix




Typ solariumsolade mina händer. Hahah.




(ser sjuk ut) aja skitsnygga grabbar bredvid mig i alla fall ;) rawr dom!
Om ni undrar vem som står bredvid, så var det någon ful kompis till dom som ville vara med på fotot. Haha beskärde bort det offret. Killen som håller om mig var chef på frisörsalongen. Grymt charmig, och snygg. Han till vänster jobbade där, också grymt söt & snygg =)


Jag står närmare kameran, så det ser ut som jag är gigantisk i jämnförelse med honom. Vilket jag inte var i verkligheten. Han var lika lång som mig.
Namn: Yusuf Yünlü
Ålder: 19
Yrke
: Frisör


Kutryggad.



Om det inte hade vart för att jag är så otroligt klumpig och dum i huvudet. Så skulle ni fått sett många fler bilder. Dom 500 första bilderna råkade jag radera... Andra dagen. Jag började gråta. Precis i det ögonblicket så började jag fatta hur jävla mycket bilderna jag tagit betytt för mig. För det går liksom inte att göra det i repris direkt. Så jag vart galen. Nu ska jag beställa en tid hos en kamera-specialist. Så att han/hon/den kan spåra bilderna på chipet, så att jag har en chans till att få tillbaka dom.

TIPS TACK!


Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och fixa en ny design! För mig tar det inte såå länge att mixa ihop allting. Men nu är det så, att jag har fått stopp i hjärnan. Och behöver lite tips och idéer. Det är ju faktiskt till er jag fixar en ny design, och då är det inte mer än rätt, att det är ni som ska få bestämma! Kanske inte allt då, men rätt så mycket ;).

Tack på förhand! ♥

Gräsklippning


Har varit ute sen 11.30 - 14.15 och klippt gräs. Visserligen så gör jag det frivilligt. Men jag får betalt för skiten, för det är inte så att jag skulle kunna klippa hela min bigga gård två/tre gånger i veckan utan betalt. Så det här är som ett extra sommarjobb. Great!
Sedan gick jag och stekte i solstolen ett tag. ;)

Snart ska vi ner på hammarn, eftersom vårat kylskåp består av: 3ägg, ett halvt mjölkpaket, en paket fil, lite smör, en skinkbit och botten på en ost. Så vi behöver "fylla" på det lite granna ;) lovely, (hoppas att jag får bestämma maten?!)



Dålig kvalité


Ursäkta den dåliga kvalitén på filmerna. Dom är mycket klarare och ljusare egentligen. Men videofy.me sänkte ner ljuset.

Nyinköpt, sen jag var i Sundsvall



Armband från Gina & Cubus


Halsduk BikBok


Svart spetslinne HM
Prickig midjekjol HM

Små gulliga filmsnuttar!



HAHA, pappas engelska verkar inte vara direkt på topp.. Notera "NICE BOYS" HAHAHAHAH!


Min smarta fader ska ta kort, Och det blir ju som det blir...


Heting som flörtar med mig där, raoowr ;)



För er som orkar kolla =)

Ännu en tv-dag


Idag har det varit rätt så bra väder ute. Ganska blåsigt, men endå varmt. Men det duger inte åt mig, jag måste ha varmare :P.

Har tittade på "Pettson&Findus Tomtemaskinen" och målade naglarna samtidigt. Sedan tog jag täcket till soffan, och då somnade jag efter 5min. Sen sov jag tre timmar. Jag somnade vid tre inatt. Sen så vaknade jag tio av någon konstig anledning. Så därför har jag haft en tv-dag. Jag tittade återligen på "Patrik 1,5".


Random bilder...





Var tvungen att slänga upp en bild på Emils snygga bil också..





Waterdrops on the window


FILMKVÄLL!




TACK FÖR DEN GRYMT ROLIGA & MYSIGA HELGEN LOUISE! ♥

En midsommarnattsdröm


Midsommar "firadet" (eller vad man nu ska kalla det) ägde rum hos Louise för min del iår! :D Vi hade sjukt mysigt, med mycket gott käk och sena filmkvällar;).

Igår så tog vi en liten och delad ridtur ner till ministranden med hennes häst Vaja. Och såklart så tar ju jag på mig en liten flygtur också. Hehe...
Red med henne i vattnet, och sedan travade vi in emot stranden. Andra gången så vart hon lite för upphetsad, så hon tog fart och hoppade upp och över, som en gräs upphöjning till ängen. Louise sa att jag flög en halv meter upp i luften. Haha, jag är så van att flyga hit & dit, så inte fan märkte jag hur högt det var heller :P. Sedan landade jag liite för mycket på sidan, några galoppsprång - av. Landade på ryggen. Trodde det skulle göra lite ont i alla fall, dumma jag hade ju som vanligt ingen hjälm. Men jag låg där en bra stund och nästan började gråta, för att min ena nagel gått av :( buhuu...

Lite bilder åt er har jag också :)









Kvällen´s (om jag får säga det själv) underbart vackra outfit!



Avslutar detta inlägg med en film av ritten. Titta, och njuuut...



Lägg märkte till "Wooaw. AAAAH"

Greyson Chance




Säger det nu, istället för att ni ska gnälla sen ;). Jag är absolut inte såhär efter med att ha hört/sett denna kille. Martina hade låten på sin mobil, och sa åt mig att lyssna =). Han sjunger sjukt likt Lady GaGa. Och det knäppaste av allt, det är ju att hennes röst är redigerad. Och här kommer, (som fram från ingenting) det äkta exemplaret. Han har en grym talang. Keep going!

♦ Killar som sjunger som Lady GaGa. Diggas högt & ljuvligt.
♦ Mina Ray.Ban bågar.
♦ Att jag slipper fara med pappa & gunilla till Dalarna på midsommar.
♦ Att det är sommarlov! Långa nätter, långa dagar fulla av härliga stuff´s!

♦ Jag har ont i magen.
♦ Matchen gick sämst.
♦ Jag är hemma igen.
♦ Jag har slutat vetat om jag är hungrig eller inte. Känner inte av det längre. Jag har ju så dumma tankar om att jag klarar mig utan mat. - Nope. Inte jag. Eftersom jag rör mig så pass mycket, så behöver jag mycket mat & energi. Just så emilia! Fortsätt tänk så!
♦ Jag glömde mitt head-set i Sundsvall.. Ovanligt. (inte precis)

Det vart mera "DISS-lista" idag :P men så för det bli.

En kväll med ebba, emilia & en systemkamera









(klicka för förstoring)
Bilderna är tagna av Ebba! Förutom dom på henne då ;) Hemsida!

Mera Ebba&Emilia myyys

 



(mycket vacker bild)


Ebba&Emilia mys!






Svar på Tal

Hej Lisa! Jo du undrade hur jag kan vara så elak mot mina vänner? Såhär är det. För det första är det nog du som ska växa upp, eftersom du står anonym. För det andra så är det knappast mina vänner som jag är otrevlig emot? Ganska så logiskt va? ;) och du kanske ska syfta på nånting, istället för att pladdra om nånting man inte förstår. 3årings pladder med andra ord ;).

Angående "Fanta & Rosé"

Ja, och jag syftade på KISSIE i musikvideon. Inte låten. Men eftersom hon hade så mycket inlägg om det där, och allting kretsade runt just det här, så tycker jag att hon gjorde för mycket cirkus av den här ynkliga lilla saken. Hon står ju praktiskt taget bara och skumpa i en bh, kort kjol & mössa!


Fanta & Rosé


Haha! Ja, vad mer kan man säga om det här? Det här är låten som Kissie´s skröt så mycket om, att hon skulle medverka i. Ja ni ser ju? Haha, fett dålig du är Kissie. En rejäl fett DISS

I sommarhettan..

Sommarplågan 10! Den enda låt jag låg oh schteekte till i Turkiet ;)



Och denna då, men den är ju så mycket äldre, än nya sommarplågan.
Feta låtar Y}




Pokémon & chokladbollar

Tittar på Pokémon, och ska baka chokladbollar med kaffe nu =) Lovley ♥



Min Wiggi!


My "Wiggi" !!





Guud. Detta är ett barnspel jag spelar. Då kom det upp som "bossar" efter varje level. Och då ställde varje figur sådna här frågor. Och med (enligt mig själv, haha) lite kinkey/peddo röst. USCH. Det kanske är för att lära barnen som spelar, att dom inte ska göra så. Men jag tycker personligen att det verkligen var ett fel sätt att lära sig sånt på! Jag vart äcklad...

Tycker NI att sånt är okej?

HJÄLP!

Spelar "Zombie Bears" och det är sjukt läskigt! Dom kommer i världens fart emot en, sen när man ska skjuta i all världens hysteri, så missar man och blir uppäten!! Wääh.. Fett leeeskigt :O

Nejtack. Jag tror jag går och sätter mig framför "Våra VÄRSTA år" istället! ;)



Jag vet en som kommer få mardrömmar ikväll...

Näst sista frukosten i Sverige

Hej :)


Gud imorgon åker jag... Jag är så himla nervös! Ni får önska mig lycka till så att vi inte störtar, haha =)

ikväll ska jag väl packa osv. Det värsta som finns är, när man har riktigt förberett sig, och skrivit en lista, och fått ner allting man ska packa med sig. Också far man iväg, sitter på bussen/flyget/tåget eller vad det nu kan vara, också kommer man på att man har glömt nått! Ja man får riktigt "ångest". Och kan inte tänka på något annat än: "varför tog jag inte med den där? Jag tänkte ju på det igår, SAAATAN!" typ :P.

Sedan skulle jag och pappa åka och titta på hästen jag kanske ska ha i juli :). Eftersom jag har "fotbolls-pause" i juli, så passar det ju bra med häst då :).

Kram

Stan

Idag åkte jag & Elin in till stan en snabbis. Vart lite spring på stan, & ofc Subway as usually;). Vart ett efterlängtat "babydoll blått" nagellack. Även kallad, "babyblå" =)

tyvärr inga bilder idag. Godnatt!

Svar på Tal

Natalie: "varför har du gjort en fanbild till dem om du inte tycker om dem? x)"

Jag tror tillochmed att om du tänker efter lite med din (lilla) sak där uppe. Så borde du nog också fatta, att man behöver inte tycka om någons blogg, för att man gör en fanbild. Jag gjorde det endast för att JAG ska få fler läsare. Och det fick jag också så, sug på den du ;) haha

Playmates Of Sweden

playmatesofsweden är en blogg som ligger 4:a på "den mest aktiva" -listan, och jag förstår mig egentligen inte riktigt på den bloggen... Aja, den eller DOM som driver bloggen kommenterade i mitt inlägg för några dagar sedan. Och jag förstår inte vart dom hittat mig någonstans? Jag är liksom en liten tjej från landet i ingenstans långt, långt bort. Wiierd..

Haha, förlåt. Men du Natalie.. Du ser ut som ett luder. Alltså inte snyggare än Kissie. Soo.. DISS till dig feejk blondie ;)


Köp

Jag måste köpa en ny bus-kräm. Den jag redan har blir det inte mycket effekt av. Vill ha en lite "starkare" variant ;). Ska börja använda det nu. Hade det lite på vintern och hela hösten. Det blir en fin nyans, blandat med solarium brännan, och Turk brännan! ;) oh yeah!

Vila i största frid♥

han var älskad av en hel värld, och ändå nåra till. Hoppas att du får det bra där uppe. Vila i största frid♥


Idag har väl inte hänt så mycket. Följde med Elin upp och solade. Jag har redan solat så j*vla mycket nu i helgen, så då finns det en liten risk om jag solar mer dagarna direkt efter. Och jag vill inte sola på ptt-huset heller. För det suger, och är definitivt INTE värd pengarna. Haha, det duger väl åt lantisarna ;). Usch..

Är inte på blogghumör nu.. Ni kanske förstår varför. Mera update senare.



Det ofattbara...

Det är så sjukt orättvist. Att sånt här får hända. Det borde bara finnas en naturlig död. Dvs, av ålderdom. Man har nyss tagit studenten. Nyss gått över gränsen från "student - vuxen". Det viktigaste steget vi har här i livet. När man kan börja skaffa familj, skaffa jobb. En bra framtid. Också händer något sånt här. Det är så vidrigt orättvist! Alldeles för ung. Man kan läsa i tidningarna. Typ: "Dödsolycka i Stockholm, bilolycka i Göteborg". Men VI bor i HAMMARSTRAND. Det känns som att vi känner på tok för många, för att något sånt här ska hända. Det är ofattbart. När något sånt här händer, drabbas en hel by. En hel befolkning berörs. Alla. ALLA.


R.I.P Niklas Lindholm ♥

Fotboll i Sveg!!

Jag satte väckarklockan på halv nio igår. Jag vaknade imorse, skitpigg! Jag var så himla pigg, så jag tänkte: "nu är väl klockan elva-tolv". Men klockan var 08.28! Puuh. Jag är född med sådna där "egenskaper". Att jag kan vakna precis innan väckarklockan. Eller om jag tänker: "nu ska jag vakna klockan två inatt och ta ur flätorna". Då gör jag det. Jag kan styra över mig själv. Det är fett k00lt.

I alla fall. Jag gjorde iordning mig, packade och åkte till OkQ8 & väntade på bussen.
Sedan bar det av till.. SVEG!

Vi vann med 3-1 :). Yey oss!

bilder under dagens lopp ;). Tyvärr ingen bild på själva planen... Haha. Retard. Kanske var just därför jag tog med kameran. För att fota laget/planen/matchen. Men jag skulle ändå inte kunna fota/filma matchen. Jag spelar alltid hela :P så jag hinner inte. Haha :D


Becca & jag vart lite trött på hemvägen ;)


Och tydligen några till också =)


Inte bara spelare.. Utan tränare också :P


Men det fanns "nåra" få, som var i fullt tjog hela bussresan ;).



Ååh gud. Hittade dom här
"godisarna" eller vad man nu ska kalla dom... På en mack i Åsarna. Jag, Alma & Becca höll seriöst på garva ihjäl oss! Dom är väl lite små-nice ändå va? ;)


Lite mycket marabou-choklad eller?




Vira Blåtira i mitt ♥


Redo för match! Eller snart iaf..

Hejsan! Nu sitter jag här i lägenheten och packar ihop alla grejorna. Jag gör som Lina, käkar gröt ;). Perfekt start på dagen, i alla fall om man behöver mycker energi. Vi som spelar fotboll & tränar, måste ha mer energi än ni andra som inte tränar. Alltså så behöver vi mer mat. Ganska logiskt va ;). Träna mycket - mycket mat.


Markoolio - Ingen sommar Utan reggae



Emilia blickar tillbaks på dom gamla klassikerna ;) gillas!

Jag känner mig typ som en..

Jag känner mig typ som en.. Smurf.. ? Tycker ni att jag har någon anledning till att känna mig som en "smurf" ?


Solat

Har nyss varit och solar en 35-minutare. Nu fick jag lite mer färg i alla fall ;). J*vla svenne-pigment.



Shopping

Hej! Jag har vart på stan med Annie hela eftermiddan =). Handlade för 1 200:-, och har två 50-öringar kvar av allt jag hade med mig.. Ops I did it again ;).

Blommig cardigan Cubus
Turkos "Sweden" bikini Cubus
Korallfärgat tublinne med paljetter upptill GinaTricot
Blå/vitt randigt linne Cubus
Rosa korta shorts GinaTricot
Ett blått & ett gult hårband Cubus
Turkos oversized tisha med tryck GinaTricot

bilder:







Ana Gina, humor till max!



En tjej med palestinska rötter, som är såå himla härlig! ANA GINA

GRATTIS ALLA STUDENTER

Var ganska livat här igår, må jag säga ;). Flak med glada studenter vart man än gick! Jag längtar som tusingen tills det blir min tur! :)




A Lots Of Clothes



Gunther - Tweeny Weeny String Bikini

Hhaha! Almost forget.. En gammal klassiker ;).


Äckligt bra covers!!



Hon är sjukt lik Vanessa Hudgens!

Veckorevyn, Frida & Becca





Idag på rasten =)

Kvällsmys framför datorn

Har nyss vart och solat en halvtimma. Provade ett nytt solarium idag. Ett på Jägmästarvägen. Och det var garanterat inte lika bra som där jag brukar sola. Men man måste ju testa ;). Har fått ännu mera fräknar nu.. Vill bara sola där jag brukar sola i vanliga fall. För då får jag inte fräknar. Så en.. DISS till Jägmästar.v solarium.



Paulina Danielsson

Asså gud vad jag.. HISSAR denna outfit/bild! Såå grymt söt när hon fixat håret. Och världens gulligaste klänning. Paulina & Dessie måste fan ha dom snyggaste kropparna jag sett. Dela med er.. :(


HISS!

Desireenilsson.blogg.se

Ville bara tillägga, att jag tycker Dessies bikini överdel är så grymt snygg! En väldig.. HISS där tjejjen!


My "tatoo" today



Fika eller tidig middag.. ?

Efter skolan åkte jag och pappa först på Apoteket och köpte lite klorexidin till min navel =), sedan gick vi på brödbiten och tog en såkallad "fika" hehe.
Fanns smörgåstårta där precis just idag. Brukar inte finnas det annars. Så ja, jag tog en sån & en cola (a) hihi, GOTT!


Fotografering



Dagens "efter" ;)

Jag, alma och gustav fick skjuts ner på skolan en bit. Skönt att slippa gå HELA vägen tillbaka i alla fall. (Har jätteont i den näst minsta tån. Kan inte gå rakt med foten helt på marken. Vi får hoppas att jag inte får problem med knäet nu på matchen på söndag. Eftersom jag går så snett).

Sedan gick vi och tog oss en varsin påse med varma chips på Smulans mums.. :). Förutom Gustav. Han vart mobbad & tog en korv utan ketchup&senap åh en cola.


Dagens, hmm.. Lunch?


Cola in my ♥


Haha, sötnos då!

ÄLGHÄGN med ÄLGHÄNG!

Tjaa! ;)


Idag gick vi i klassen upp till älghägnet. Först satt vi inne i älglogen och lyssnade på när Rolf (som äger stället) berättade lite närmare om älghägnet =). Det var rätt så interesting;).

Vi hörde plötsligt ett ljud! Var nog bara dom i mitt bord som reagerade. Jag trodde det var typ Ronja eller nån. Haha. Sen igen. Då tänkte jag att eftersom det blåste, så kanske väggarna knakade. Och vet ni vad? Jag ställde mig upp, och tittade ut genom fönstret för att se om det blåste.. VIPS så stod det en älg och glodde på mig! Snacka om att jag ryggade till.

Alma var rädd :( ;)

film:


Jag försökte locka den med kinder maxi, men det gick inte så bra...



Ser exakt ut som en kängru med kaninöron.


Ser exakt ut som en lama med kaninöron.


Har märkt att jag är sjukt grym på att se hur saker/personer är lika någon/något! Fett fränt ju! :D

Svar på Tal

Anonym: "inte så jävla smart om du blonderar innan du åker utomlands."

Får jag fråga dig en sak.. Varför är du anonym. Törs stå för vad du skriver istället;). Haha. Nemen duvet. Om man åker utomlands, så blir ju håret automatiskt blekt av det varma klimatet som vi inte är vana vid. MEN, om man till exempel har utväxt. Så kan man inte jämnföra det med solen. Man kan inte bleka utväxten. Det blir ju fortfarande en utväxt, kanske ljusare. Men då blir det övriga håret också ljusare. Use Your Brain =).




Navelpiercing, fattas?

Idag uppe på Hammarvallen, så frågade Sofie om hon fick se min navel. Avisst sa jag. FUCK! The hole fucking piercing was gone. GONE! Okej, tar det på svenska så att ni förstår.

Jag drog upp tröjan, och det fanns ingen piercing där! Den var borta! Putsväck! Bara sådär! Och jag hade inte änns märkt nått. Jag bah vaa? Ser jag fel eller? :O

Jag började fan lipa, buhuu. Haha, vill inte köpa nytt smycke för 200:-, plus att det skulle hinna bli lite igenväxt. Gissa vad? Då kom söte, lille, snälla Daniel Hellström och dinglade med något i luften (missuppfatta för guds skull inte). Och vad det var? Jo.. Mitt smycke. Tack! ♥

Men pluppen är borta.. :(


Skulle vart mycke tråkigt om jag inte fått tillbaka det. Det är ju så himla fint. Speciellt på ;). RAWR!

Elin&Sofie♥ (fotografering)




Vanlig bild..



Dom två sötaste flickorna i världen.. ♥

5kamp.

Idag hade lärarna hittat på nått jätteskoj! Eller så inte.. Femkamp uppe på Hammarvallen inte kul.

Jag var med Ronjan & Viktoria (och fyra till typ).
Slutade med att jag och Alma stod och spela fotboll istället. Så man var lite less på träningen efteråt :P. Vattenkrig blev det åh! Eller rättare sagt, Jag blev dränkt...  Aja.. Här kommer några extra "kryddiga" smakprov! ;)




Och ni MÅSTE titta på hela :).

Bilder..

Lite bilder + filmer sedan jag var med Alma & Becca ;).

MUMSA PÅ DOM NI..!




outfit, haha.


Sötnosarna mina, bildar ett STORT (litet :D) hjärta för mig, ♥ naw


Alma doppar huvudet i vattnet, för hon tror att hon är en osynlig vattenstruts..


Btw, Becca hittade en strippstång. Visserligen var det en åra då men, allting funkar när man nyss lärt sig knepen ;). HAHA



Hm.. hade något mysko garv den dagen. Kan skylla på att jag hade ont i halsen. Heh

euw, gross..

Senil också..

Söt Alma & söt Becca var hos mig idag. Jaja, skriver mer imorn. Jag har glömt kameran i Almas kameraväska, så typiskt mig. Börjar kanske bli lite lik min far, emot all förmodan...

Sommarbild..

PUSS & GODNATT!