K Special!


Kvällsfika!

"Dag 30. Ett sista ögonblick"

Ett sista ögonblick..
Jag är klar med den här listan.
Jag fryser.
Jag har smått ont i huvudet.

Jag är kääär! ♥

Bio

Ikväll gjorde jag en "impuls-thing". Louise frågade om jag ville med och kolla på bio i Kälarne. Så det vart det.

"Tron Legacy" hette filmen. Den var ganska dryg, och komplicerad att förstå från början. Men sen började man förstå handlingen, och då vart den väldigt spännande. Louise tyckte att jag såg ut att vara HELT inne i filmen :). 



"Dag 29. Mina ambitioner"

Mina ambitioner.
Ja ni... Detta blir svårt. Om vi säger "Mina mål" istället. Så blir det lättare för mig.

Mina mål med livet är att dö med en bekräftelse. Att dö som älskad. Att dö för nånting värdefullt.



"Dag 28. Det här saknar jag"

Jag saknar mig själv. Jag saknar att ligga och steka i en solstol i Turkiet. Jag saknar mitt blonda hår. Jag saknar min mamma. Jag saknar känslan av att ha någon nära mig.

Jag saknar sommaren!


Jag var så glad över min nya "Torres-tröja" ifrån Turkiet!



Vigento ♥ (lägg märke till myggan under näsan.)





Bild



Innan vi for till kälarne :P

Maat


Dagens middag:

fläskfilé
potatisgratäng
beasås
cola




En sväng till stan med Johanniie

I fredags åkte vi en sväng till stan. Johanna skulle följa med mig hem sen, så hon följde med. Skulle in och förnya mina p-piller. Sen vart det lite kik på affärer också.

Min snälla pappa förstod äntligen att jag inte kan ha en dator utan högtalare, så vi köpte det också. Kanske inte så bra högtalare, för vi köpte inte hela "paketet" inklusive baslåda. Men äntligen säger jag bara! 


Nya hörlurar
Skullcandy


Åt mina fruktansvärt nariga läppar.


Refill


USB-kabel till Ipoden




Den här gången köpte jag endast saker som jag behövde. Satan vad jag är duktig! :D

Rädd och ensam mot världen..

Jag har inget mer å säga dig.
Jag har inget mer å säga till mig själv.
Jag vet inte vad jag ska göra av mitt liv.
Jag vet inte om jag orkar leva med den här känslan längre.

Jag orkar snart inte längre. Så ni alla som hatar mig. Nu har ni fått som ni ville. Snart finns inte Emilia Leijon-Amrén längre. Det är inte till "er" texten handlar om. Så sitt inte och ta åt er. 

Jag älskade dig. över allt annat på jorden. Mer än en människa klarar av att göra. Jag förstår inte själv... Hur fan kunde jag bli så jävla kär? Hur kunde allt gå så snabbt? När det brukar ta år innan jag börjar lita och förstå. Nånting hände.. Jag blev till någon annan. Och mitt hjärta tillhörde någon annan.
Men nu är det slut på det. Och jag ångrar att det vart vi två. För jag kommer aldrig att glömma dig. Jag kommer aldrig att klara mig ur det här levande. Jag ångrar att jag blev såhär kär. Det har inget annat än slitit på min själ.. Jag ångrar inte att jag träffade Dig. Och jag ångrade inte att jag blev kär i Dig. Utan jag ångrade att jag blev kär. Att jag sårat dig såhär. Att jag sårat mig själv...

Jag vet inte vad jag ska göra längre. Meningen med livet försvann med dig. Utan dig, jag vet inte. Jag klarar bara inte av känslan. Men samtidigt så klarar jag inte av att höra all skit ifrån dig. Precis som du inte klarar av att höra skit från mig.
Det är så jobbigt att höra. Så jobbigt att inse. Det är slut. Slut på det roliga, slut på drömmen. Slut på sagan. Men kärleken är inte slut. Och det kommer den aldrig att vara heller. 
Den kommer att ta hårt på mig. Det kommer att slita mig i stycken tillslut. Den finns där, och den gör ont. Den får mig att inse vilken jävla kärlek jag gått miste om. Och vilken kärlek jag slapp leva med.
Allt känns så dubbelmoralat. Jag känner så mycket. Så mycket negativt, så mycket positivt. Men jag glömmer bort det goda, och ligger och tänker på det onda. Det onda som gjort mig såhär. Som fått mig att inse att jag kanske inte är värd nån. Att jag inte klarar av så nära relationer. När dem tär så otroligt mycket på mig.


Mitt hjärta höggs ur idag. Och jag kommer inte att klara mig så mycket längre. Jag kan inte leva utan mitt hjärta. Jag kan inte leva utan trygghet och kärlek.
Men samtidigt kan jag inte leva med den heller. 

fan... jag älskar dig så jävla mycket. Vet inte vad som är bäst för mig längre. Jag vet inte vad som är bäst för "oss".
- Förlåt.

"Dag 27. Min favorit plats"

Där jag kan vara ensam. Ostörd. Inte bry mig om något mer än suset av träden när vinden sakta blåser förbi.

Jag är en person som ofta stör mig på småsaker. Om jag sitter och försöker koppla av. Så kliar det antingen på benet, eller så är det något ljud som irriterar mig.

Hade en favoritplats i somras. Nedanför mitt hus, en bra bit bort i skogen. Där brukade jag sitta på en bro som gick över en järnväg. Tyckte att det kändes som en djungel där jag satt och lyssnade på fågelkvittret.
Jag behövde inte bekymra mig om någonting alls. Jag var fri. Jag var jag. Jag hade inga problem med mitt liv. 



men det var då, och inte nu.

-


I love you so much.
I hate you so much.
I only feel the pain from my own heart.
I love you so much.
I hate you so much.
I only feel the pain from my own heart.

I want to die. Avoid everything. Avoid you.

Jag skakar. Skakar av rädsla. Jag vet att jag aldrig kommer att kunna övertyga dig om sanningen. Jag kommer aldrig att få en ärlig chans. Du litar mer på ditt ego, än på mig.
Jag är sårad. Jag har en knivskuret, och skadat hjärta.

Jag trodde du brydde dig. Att du litade på mina ord. Orden som kom direkt ifrån hjärtat.
Men det var tydligen inte så. Och du har sårat mig mer än någon annan gjort förut.
Du anklagar mig. När jag vet hur jävla ärlig jag är. Du... Jag fattar inte att du ens älskar mig. Du gör kanske inte det? Därför du anklagar mig för idiotiska påhitt, bara för att du själv är osäker?
Jag vet vem jag är. Jag känner mig själv. Och jag skulle aldrig kunna göra en sån sak som du anklagar mig för. Du har inte ett endaste bevis, och du anklagar mig direkt i luften från ingenting? Fy fan vad less jag är nu. Det gör så jävla ont. Att du säger att du alltid finns för mig, när du inte ens bryr dig om mig? Dra åt helvete. Du sårade mig så jävla mycket den här gången.

jag fick hjälp med att långsamt sjunka till botten, undra om jag får samma hjälp på väg upp igen?
- nej. Och det kommer jag aldrig att få heller. Inte av dig.

Tårar rinner nerför min kind, och tiden st...

Tårar rinner nerför min kind, och tiden står stilla. Mardrömmarna biter mig i huvudet. Jag vill inte. Jag vill inte somna in. Jag vill inte drömma mer. Jag vill bort. Till ett land utan svek, smärta, och ensamhet


Den värsta stunden i mitt liv.

Ska försöka att sova nu. Känns onödigt. Jag kan bara inte sluta tänka. Jag kan inte slappna av. Inte ens för 7timmar. Jag är orolig. Frustrerad och rädd. 
Att sova ensam dom här nätterna, kommer att kännas som att bli långsamt plågad. 

tankarna svindlar förbi. In bland skuggorna. In i det mörka & dystra. Jag kan bara inte glömma
När hjärtat svider, och själen gråter. Då har du nått din sista gräns.

I believed in love. But it hurt me too hard this time.

Jag vill så gärna skriva av mig.. Känner att det behövs nu.
Men jag finner inga ord. Jag har tusen tankar i huvudet. Men ingenting kommer ut på tungspetsen. Jag kan inte förklara hur jag känner längre. Jag vet varken ut eller in. Jag vill bara försvinna för gott.
Det är min högsta dröm nu,

"Dag 26. Mina rädslor"

Jag är rädd för att bli ensam. Jag är rädd för att inte finna trygghet. Jag är rädd för att inte kunna älska igen. Jag vill inte leva ensam. Och jag vill inte leva utan den där "tryggheten". Det är svårt för mig.. Jag hinner nå botten och stanna där ett tag, innan jag orkar simma upp till ytan igen. Vilket nog blir omöjligt den här gången.. 

Jag är rädd att förlora någon som betyder allt för mig. Jag är rädd för att bli övergiven.
Jag är rädd för att bli sårad.

Jag trodde för mycket på oss...

Nu vet jag. Du litade aldrig på mig. Jag fick en smäll i ansiktet, som jag aldrig kommer att glömma. Jag trodde att det började gå uppför. Jag trodde att allt skulle ordna sig med tiden. Men tänk så fel jag hade. Nu sitter jag här. Ensam och sårad. Rädd och värdelös.
Jag ville väl. Jag gjorde allt jag kunde. Jag var så ärlig som man bara kunde va. Men ändå... Så litade du inte på mig. Du sa saker som kändes som knivhugg i mitt hjärta. Jag fick aldrig förklara. Och jag fick aldrig bli förstådd. Du ville inte. Du ville tro på det som var fel. Du ville tro på allt som du bara hittade på. Och du lyckades. 
Du släppte mig. För att du inte vill lita på mina ord. Att du inte kan säga dom tyst för dig själv, och verkligen tro dem. Du ville inte. Och jag kan ingenting göra mer. Jag försökte. Jag försökte så jävla mycket. Jag offrade mitt liv för dig. Men det räckte inte. Det räckte inte alls.
Jag känner mig sårad. Jag känner mig bedragen. Jag känner mig oärlig för att du sagt det. Jag har ångest för något, som jag inte borde ha ångest över. Jag mår dåligt över något som jag inte kan påverka längre.
Nu är orken slut. Och jag vill inte förklara längre. Jag orkar inte säga hur mycket jag älskar dig. För det gör alltför ont. Jag kan inte. Det tar stopp.
Jag trodde på ett för alltid. Men insåg att det var fel. Jag försökte. Jag ville va så bra som möjligt. Men du vill inte inse. Jag tänker inte hindra dig längre. Nu fick du som du ville. Det finns inget "vi" längre. Men det finns en olycklig kärlek. Och den kommer aldrig att ta slut. Jag... Jag vet inte. Jag vet inte alls längre. Jag vill bara försvinna, slippa må såhär. Slippa förklara, slippa förstå. Slippa leva. Slippa känna smärta.

Du fick mig att tappa hoppet. Och nu faller jag, utan dig.



"Dag 25. En första"

Förstår inte riktigt frågan eftersom den är så himla allmän.. Jag får väl specificera ut den lite grann.

En första tanke.
Jag blir kall. Jag blir rädd. Jag känner mig övergiven. Jag känner mig oälskad för den jag är.
Dagen efter kan jag känna precis motsatsen.

Jag vill bara spy när jag ser ditt äckliga ansikte.

Pappa var så gullig och köpte hem en semla och en cola åt mig idag.

Jag tycker om semlor, mestadels för florsockret. Men det blir för "fettigt" med all grädde. Och mandelmassan tycker jag inte alls om. Så det blir inte så mycket till semla efter jag tagit bort allt klägg.



Voffsing

Vart ändå så att jag gick ut med Aija. Blev inge långt för hon vägrade följa med ner på isen. Konstigt nog..



"Dag 24. Det här får mig att gråta"

När jag blir jävligt förbannad, frustrerad över någonting. Så brukar jag oftast börja gråta.

<3

A boy gave his girlfriend a challenge; to live a day without him & if she did it, he would love her more. 
The girl agreed and she didnt talk to him for a day, without knowing he had only 24 hours
to live because he was suffering from cancer. So she went to his house the next day,
and tears fell from her eyes as she saw him lying in a coffin with a note on the side:

"You did it baby, you can do it everyday."

En fråga till er läsare

Förut innan jag råkade ta bort hela designen. Så hade jag lagt in en bild i kommentars-rutan. 
Såhär såg den ut:



Och jag undrar om den syns för er? För hur många gånger jag än uppdaterar, så blir det ingen förändring. Och jag vet koderna och allt. Så det är omöjligt att jag gjort fel. 

Syns bilden i kommentars-rutan för er?

Hemma idag...

Lite sent uppdaterat inlägg. Men som rubriken lyder, så vart jag säng-liggandes idag. Tills jag vaknade i alla fall ;). 

Funderade på att gå ut med Aija en sväng. Men då måste jag klä på mig, och det orkar jag inte.. Också måste jag ta med kameran, och det är jobbigt.


Mmm... Frukost! :D

Slänger upp en låt bara så där




Bruno Mars - Grenade

"Dag 23. Det här får mig att må bättre"

Solklart mina vänner & min underbara pojkvän. 
Dom livar alltid upp stämningen då den är som dystrast och mörkast. 

Och roliga videos på youtube. Typ "fail-filmer". Dom får mig alltid att skratta så magen svider!


"Dag 22. Det här upprör mig"

När folk inte tror på en. Eller när man blir oskyldigt anklagad. Det är det värsta jag vet. Att stå där, utan något att säga av all ilska och frustration. Och sedan blir det tydligen ett automatiskt godkännande, eftersom jag inte har ork till ett försvarstal? Orimligt, och löjligt.

Okej nu ska jag sluta skriva saker som är riktade emot vissa personer.

Det upprör mig när..
"Vänner" kommer och går som dom vill. Vänner som ljuger en rakt upp i ansiktet. 
Falska förhoppningar. Folk lovar & svär. Men vad får man? Ingenting tillbaks. Djurmisshandel. Jag har aldrig begripit varför en människa har rätt att slå ett oskyldigt & försvarslöst litet djur. Det var tankar som jag gick omkring med redan som 8:åring. Jag blir väldigt upprörd av sånt. Gäller samma med misshandel av kvinnor, barn, våldtäkter med mera. 

Apropå våldtäkter. Så ska jag skriva om en sak jag läste om i tidningen senare ikväll. Eller på söndag. Får besök, så jag hinner nog inte..

BAKNING

Idag hade vi elevens val. Jag & Johanna hade valt backen. Så det vart till å träna upp musklerna och frysa den här dagen! Lite senare åkte vi med Sofie och Saga. Jag var dock lite mobbad, eftersom alla dom åkte skidor utom jag. För jag åkte bräda.

Efter det så köpte jag och pappa med oss lite saker hem. Baktillbehör. Och det vart CUPCAKES.
Jag har lärt mig en sak idag. Man ska inte följa recept. Man ska följa sin intuition och smak.
Det skulle vara en halv pressad citron i chokladfrostingen. Och dum som jag var, så rusade jag bara igenom receptet utan att tänka på att jag inte gillar citronsmak i frostingar. Smart tjej.
Fick dränka hela skiten med kaffe. Det vart lite bättre i alla fall.



Just nu...

foto0314 (MMS)

Just nu är jag i backen. Har pausat för en liten fikastund. Puss /Mobilblogg


"Dag 21. Ett annat ögonblick"

Ett ögonblick.
Då jag susar nerför backen, känner vinden i håret. Och friheten som strömmar igenom min kropp. DÄR känner jag mig hemma. DÄR känner jag mig oberörd av allt. Struntar i det jag måste göra. Struntar i det jag mår dåligt över. Just i det ögonblicket finns det bara en sak i mitt huvud... Frihet & självständighet! 


Jag sa det...

Jag sa att jag ville ta det på fredag. Lyssna då på mig, och respektera det jag säger. Istället för att klaga på att jag är osocial. Jag hade inget skäl att vara social med dig just då.

det går för långt.

Heartbreaker

Det gör ont. Jag känner mig sviken av något som jag inte kan påverka. Jag får ångest av något gammalt, men som kanske inte är bortglömt ännu. Jag är rädd. Rädd att jag inte finns där för alltid. Att jag sometimes blir utbytt av någon annan. Någon bättre. 
Jag får panik. Mitt hjärta gör ont, och jag kan inte kontrollera det. 

Jag kan inte andas. Det gör så förbannat jävla ont...

"Dag 20. Den här månaden"

Den här månaden har väl varit upp och ner. Olika, olika dagar. 
Jag har inte mått så väldans bra.. Men ändå har jag varit lycklig vissa stunder.

Kan inte förklara den här månaden så bra. Nytt år, ny månad. Inget speciellt nytt. Bara samma gamla trasor på...

Barbra Streisand

Idag har jag varit med Johanna. Det var meningen att vi skulle köra lite skoter. Men som vanligt så lyckas vi ju så bra med det. Jag körde fast. He he he.....

Det vart Nintendo spelande, datorsittande & mat istället. Vi gjorde kyckling, klyftpotatis (köpt, hihi) & beasås!



I am obsessed.


Kvällsfika!

"Dag 19. Detta ångrar jag"

Jag ångrar att jag låtit idioter ta över mitt liv. Att jag vart så besatt av trygghet, så jag gick under av en massa svek. Jag ångrar mig varje gång jag skriker åt mamma. Jag får så otroligt dåligt samvete. Jag klarar inte av stunden efteråt. När jag sitter för mig själv. Jag hatar mig själv då. Jag vill bara försvinna, så att alla slipper må dåligt utav mig.

Ångrar är fel ord. Men jag ville aldrig att det skulle gå såhär långt. Att jag sårar den jag älskar, för att jag själv inte mår bra. Och jag är ledsen.. Men du kan inte göra mig hel. Den enda som kan göra mig hel, är jag själv. Den dagen när jag inser. Och förstår att även jag är värd att leva ett lyckligt liv. 
Jag är jätteglad över att jag fått mitt liv som jag har idag. Men jag är fortfarande inte helt lycklig. Jag måste jobba med mig själv. Så ta ingenting fel. Jag vill er bara väl. 

Jag ångrar varje dag. Varje steg jag tar, går jag tillbaks med ångest. Jag vill inte leva med alla tusentals brister, och det bottennådda självförtroendet.


jag ångrar att jag aldrig tog tag i det, i tid nog.

NIVEA


Köpte en ny dagkräm igår. Använde den här förut. Men den vart för lite "fet" för min hud nu på vintern. Så använde mig av Helosan tills nu. Jag får så ojämn hy av den. Inte fint alls.

Cafeterian

Just nu sitter jag och Johanna i cafeterian och säljer baguetter för fullt. Nejdå. Så mycket behöver vi inte jobba. 8: orna slutar efter lunch idag pga magsjuka bland lärarna.

Men jag har ingenting att göra efter skolan, så jag och Johanna tänker stå kvar här i cafeterian medans dom andra slutar. 6: orna, 7: orna & 9: orna är ju fortfarande kvar. Så det blir musikchill idag.

BULB-bilder


Makaroner

Fick i alla fall i mig nånting. Makaroner och brunsås vart det. Notera att jag inte kan käka djur då jag mår illa av maten.



Börjar faktiskt att bli lite orolig.

Jag har ingen matlust kvar alls längre. Visst jag kan va sugen på en baguette på skolan. Men jag är aldrig hungrig. Jag har ingen matlust vid varken frukost, lunch eller middag. Jag börjar bli orolig. Och jag tappar bara mer och mer kilon. Och jag vet inte hur jag ska göra. Jag är jätterädd för att försvinna helt. Det började psykiskt. Men nu syns det även på utsidan.

Jag kan inte äta alls. Jag mår bara illa. Fastän jag vill. Jag vill gå upp i vikt. Jag vill bli större. Men nånting tar emot. Jag är rädd för att bli tjock. Nu var jag seriös. Visst, livet skulle säkert vara bättre då. Men jag är rädd för vad alla skulle tycka om mig. Jag är så rädd att bli pekad på. Jag är rädd för att förändras.

När jag mår dåligt, är förbannad på någon. Eller bara vill ta mitt liv. Så straffar jag mig själv genom att inte äta. För det känns som att mat bara är en belöning mot mig själv, om jag gjort någonting bra. Och för att jag vill att någon ska märka mig. Att nån ska märka att jag inte mår bra. Men ingen bryr sig. Utan tar det som ett skämt. Och jag fortsätter att svälta mig själv.
Tycker att "svälta mig" är ett fel ord. Men det finns inget annat mer passande? Det låter bara ruggigt..

Jag är orolig, stressad. Jag mår inte bra. Och då blir det såhär. Min glädje försvinner, och matlusten följer med. 

Jag ska försöka. Men det är verkligen inte lätt. Jag vill gå upp i vikt, så nu ska jag göra ett litet schema. Eller mer en "strikt rutin". Jag ska äta alla måltider. Kanske inte så mycket till och börja med. Men jag ska inte glömma eller hoppa över någon. För såhär smal vill jag inte vara. Det är fult.

Ska bara...

Ska bara ladda upp kamera-batteriet. Sedan ska jag ut och kvällsfota en stund! Är så mild & kameravänlig luft idag, så jag tänkte passa på.

Har tyvärr ingenting att blogga om (as usually). Så ni får hålla er tills jag kommer in igen. Dvs om några timmar.

Pratar i telefon..

Just nu sitter jag och pratar i telefon med Johanna ;). Har duschat, och flätat håret, så att det blir fint imorgon.

Slänger in en bild på söt Aija



Sean Kingston




Sean Kingston feat. Nicki Minaj - Letting Go

Bastu!

Tog en "fixa-och-göra-mig-fräsch-kväll" ikväll. Först bastu. Sen rakade jag benen i bastun. Seriöst tjejer.. Det är ett MÅSTE! Det går så otroligt snabbt, och blir lent som silke. Peelade kroppen med mina scrub-handskar och scrubcreme!
Hade även hårinpackning i bastun. Och som pricken över i:et, manikyr och pedikyr! Åh så fräsch jag känner mig nu!
Och sist men inte minst, en ansiktsmask! 




"Dag. 18 Min favoritfödelsedag"

Min favoritfödelsedag var nog när jag fyllde 7år. Jag pappa, gunilla & mina låtsassystrar åkte till Cypern. Det var min första utlandsresa, och jag älskade det! Jämfört med nu, så var jag inte rädd för något alls. Varken flygplan, folket som bodde där, eller vilda djur. Nu är jag rädd för precis allt det. Flygrädd, rädd för turkar/utländska människor. Jag är rädd för att bli bortrövad. Jag är rädd för att bli orm/eller spindelbiten. Jag är rädd för att käka fel mat.

Vet inte om det var året innan, eller året efter.. Men då fick jag i alla fall min första riktiga gitarr av mamma! Jag kommer ihåg hur överlycklig jag vart! Satt och spelade hela nätterna, och hela dagarna. Man kan verkligen säga att jag nyttjade den väl. 
Men tyvärr så har jag inte mitt gitarr intresse kvar... Det är synd. För annars har jag älskat att spela. Bara sätta sig ensam uppe på rummet. Hitta på egna låtar, eller spela efter en text. Jag saknar det faktiskt.

Euw


Jag hittade ett kattmats-recept i våran receptbok! Konstigt... :S

Matte


Har typ jobbat matte till nu. Fattade inte så mycket.. Men det får duga. Huvudsaken att jag gjorde ut kapitlet i alla fall.

funderar på att göra snoddas. Ska jag, eller ska jag inte?

Snart dags att kasta ut granen kanske?

Såhär vart granen när jag bara pillade lite grann på den. Pappa brukar hitta granar som inte barrar. Eller så är det något annat? I alla fall så är jag less på julpynt och julgranar. Fast julgranen & adventsstakarna är det enda som finns kvar nu.

När brukar ni "kasta ut" granen?

Asgarv till max!

Det här är videon på youtube som jag och Johanna härmar hela tiden. Och gud så roligt man har av den! *får nästan ont i magen*


Det finns bara ett ord för blogg.se... V Ä R D E L Ö S T


JAG BLIR IRRITERAD!

Eftersom jag har Google Chrome. Så funkar inte vissa funktioner på blogg.se. Men nu såg jag att det ser helt cp ut i Internet Explorer. Den vita "kanten" längst ner på headern sitter över namn signaturen. Skitdrygt. Men i Firefox funkar det skapligt bra i alla fall.

Btw, tro inte att jag gjort ett snefel i kodmallarna ifall bloggen krånglar med designen. Det är fel på blogg.se, inte på min blogg. Det är bara att uppdatera (F5).

I have the gleam in my eye.


"Dag 16. Min första kyss"

Oj. Det var nog en "dagis-kyss" som var den första i så fall.
Jag kommer ihåg att jag stod och lekte med lego på dagis. Också kom han fram och gav mig en puss! En puss som blev till en tungkyss. (började redan vid unga år. Haha!)
Kommer ihåg att jag sa att han smakade bajs.. Vilken var väldigt smickrande sagt av mig. Han kontrade snabbt med ett: ".. Och du smakar godis!"
Det där är en sådan där speciell sak som jag nog alltid kommer att komma ihåg :).

Var inget seriöst. Mer spännande, och på skoj.

Dagens Outfit


NÖRDAR!

Jag och Johanna ligger topp 2! Än så länge..

"Dag 15. Mina drömmar"

kör en till när jag ändå är på G.

Mina drömmar är, att kunna älska mig själv. Att kunna acceptera mig själv. För när jag själv inte mår bra med mig själv. Så kan jag inte heller må bra med någon annan.
Jag vill kunna göra människor glada. Jag vill kunna bli ihågkommen för något positivt.
Jag vill komma över mitt dåliga självförtroende, och min låga självkänsla.

En till dröm, är att ta med mamma på något kul. Typ en sväng till Stockholm, eller utomlands. Bara något, som skulle kunna göra allt så mycket bättre.
Eller som när jag var liten. Jag sa alltid:
"mamma, om jag vinner på en trisslott. Så ska jag köpa ett nytt hus till dig. Och en ny bil om du vill."
Jag vill få mamma lycklig. Jag vill få henne att må bra. Jag älskar henne ♥.


And one day.. My dreams will come true

"Dag 14. Vad hade jag på mig idag?"

linne
tröja med "lappar" på armbågarna
skinn-leggins
+ armband & småkrafs

Skillnad på håret nu, och för en månad sen

uppe till höger, nere till vänster är min nuvarande hårfärg.

Jag tror nog att jag må svänga in till frisören nån dag framöver...

Jag står här, utan dig.

3 Doors Down - Here Without You 


jag älskar dig. jag saknar dig. du är mitt allt. du är mitt kött och blod. jag klarar mig inte utan dig. jag försvinner långsamt bort. längre bort från dig.
det gör så ont.

Dagen

Hade bara tre lektioner. Sen fick vi sluta.
Pappa skjutsade hem mig direkt. Jag var tvungen att ta hand om hans "lilla pärla" (hundjäveln) medans han jobbade. Han vill inte att hon ska behöva sitta ute i hundgården och frysa om tassarna med dom andra hundarna. Vadå favoriserad??

När jag kom hem, satte på Jönsson Ligan, åt chips, drack vatten. Och somnade. Inte så konstigt om man inte kan sova på nätterna.

sweet chipsmonster

Nu ska jag äta. Kanske uppdaterar mer sen. Puss

Mad world



Svarta, ångestfyllda, och ensamma nätter..

Vad jag använder..



Ansiktsprodukter (har Helosan i ansiktet nu på vintern. Jag blir så torr)


Hudprodukter


Hårprodukter

5 dåliga saker med att vara snopp


5 dåliga saker med att vara snopp

 

1. Man har hål i huvudet.

2. Man umgås med två nötter varje dag.

3. Grannen är ett arsle.

4. När man mår som bäst spyr man.

5. Din bästa vän är en fitta.


Matlusten försvann, och därmed glädjen..


Är hemma nu i alla fall. Ska sitta och nörda lite facebook-spel innan jag drar mig emot duschen. Det är ju trots allt första skoldagen imorgon på länge. Så någorlunda må man se ut ;).


Livsstil


Jag fick reda på en sak igår, när jag ställde mig på vågen.

Om jag tänker tillbaks lite under dom här sista veckorna, så har jag knappt ätit någon middag alls.
Såhär har mina dagar sett ut:

Vaknat runt två. Skippat frukosten. Tappat matlusten eftersom jag sovit för länge. Småäter någon macka/flingor. Är inte hungrig när det är middag. Skippar middagen. Och sitter vid datorn (från jag vaknar ca: 14.00) till jag somnar. (cirka 03.00)

Och jag har gått ner ungefär 3 kg. Det är absolut ingenting jag är stolt över. Jag skriver det mer för att få er att INTE skippa måltiderna. Har märkt nu att det sätter sina spår väldigt tydligt, om man skipper en måltid varje dag.
Och en sak är faktiskt positivt med skolan. Det är att mitt liv reder ut sig. Jag får mera "disiplin" i min vardag. Och jag kommer inte undan måltiderna lika lätt.
Jag kan inte direkt påstå att jag är tjock. Jag har lite hull på magen, men vem fan har inte det? Så 3 kg syns rätt så tydligt på min kropp.

Så jag hoppas att jag äter upp mig, nu när skolan börjar.

Måste bara säga en sak..


.. Jag hatar tjejer som inte kan lägga rougen rätt! Som lägger den på nedsidan av kindbenet. Fy fan vad fult det är!

Ett tips. Lär er sminka, innan ni visar er för världen. Man skäms för er. Tro mig

Lite smått nyinköpt idag




Mascara 175:-
Ansiktsrengöring/mask 80:-
Ögonbrynskniv 29:-

"De hjältemodiga"



(det ger fel budskap med den här dåliga videon till. Men bortse från videon, och lyssna på låten.)

Astrid Lindgren

Nyvaken


Ska alldeles strax göra iordning mig, och fara ner på stan. Somnade inte förns runt fem inatt/imorse? Så ja.. Jag är lite seg idag.

Igår när jag kom in till stan. Så lämnade jag tillbaka snowboardjackan. Och svängde in på min favvo-affär. Sense! Älskar att det jobbar "lite äldre" kvinnor där. För dom verkar såå mycket mer erfarna.
Men igår vart jag förbannad. Jag ställde mig i kassan. Och det stod tre, eller kanske till och med fyra "tanter?" och plockade med några jävla parfymer. Och dom sket fullständigt i att jag stod vid kassan. Jag hade drygt 3minuter på mig att springa upp till bussen. Så jag får köpa det jag skulle köpa idag istället.


Tog och gjorde en "klassiker" ! Btw, har mammas tröja på mig.. Typ en sovenir ifrån Bulgarien? Sweet i alla fall ;).

"Dag 13. Där här veckan"


Måndag- Skulle åka i backen. Men en viss person väckte mig inte i tid.

Tisdag- For till bästaste Louise!

Onsdag- -

Torsdag- -

Fredag- Drog in till stan.

Lördag- Ja, här sitter jag. Nyvaken på en lördag eftermiddag. Det som händer, händer väl.

Söndag- Åker hem igen......


En väldigt dryg vecka, med många förhoppningar. Men rolig då jag var med Louise!
Eller tja, dom flesta stunderna i alla fall...

Kissekatter





Svartvitt & gitarr



Let´s dance!


När jag kom hem, så hade inte mamma köpt chips. Så jag åkte iväg och köpte chips, dipp & gräddfil. Det vart inte så mycket tv-mys, eftersom jag vart så upptagen med datorn.
Som vanligt


Julbilder


Har inget att göra i väntan på bussen. Så jag laddar upp dom lite försenade bilderna från i julas.


Mamma & sötaste Daniella


Julklappsutdelning


Michelle var lite blyg för tomten



Natalie


Robin & Christoffer



Julmaaaat!


Oliver!


Glatt barn!



Jag firade julafton inne i stan. Med mamma, morbror, hans fru & mina kusiner.
På juldagen så åkte jag hem. Och "firade" hemma. Inte alls lika lyckat. Blä

Drar till stan!


Klockan 15.45 tar jag bussen in till stan. Ska hälsa på mami. Och lämna tillbaks en snowboardjacka. (har inga passande byxor till)
Kommer bli en mysig mamma-dotter helg!


Ska även hälsa på den här sötnosen och dom andra två kissarna! :)

Vad hände med designen?


Jo.. Så här ligger det till. Jag var hos Louise. Och vart jävligt förbannad på en grej. Och då i all hysteri, så bytte jag till en av "färdig-designerna" på blogg.se. Bara för att få bort bilderna och texterna i headern.

Och sen kom jag på det... Jag hade glömt att spara designen när jag gjorde den!
Så ja.. Alla grunder försvann ju såklart. Så igår satt jag och skrev in allt nytt igen. Hade till och med glömt bort en hel del. Så det tog ett bra tag innan jag fixat allt som jag ville ha det.

Men det är en grej som jag stör mig på fortfarande... Det är att det är ingen vit "kant" där uppe på headern. Ska fixas så snabbt som möjligt. Så tro inte att jag aldrig märkt den. För det ser skitstyggt ut.

Tänk vad tiden rinner iväg...




Det har redan varit julafton. Och nyår. Det är redan ett helt, nytt år. Jag är ganska glad att julen är överstökad. Tycker att det är jobbigt med jul.

Så allt verkar positivt, framtill man kommer på att skolan börjar på månad igen......

louisekarlstedt.devote.se


I tisdags så åkte jag till en kompis, som jag inte varit med på nästan ett halvår! Vid namn.. Louise Karlstedt!

I somras firade jag midsommar där. Med en massa hästridning, (failade) mat, och skoj!

Jag åkte dit, fastnade vid någon Wallander film. Louise började laga maten. VÄRLDENS godaste köttfärssås! Synd att jag inte var så hungrig bara...
Efter det så vart det film-mys. Chips, dricka och dipp!



hennes söta kanin som jag tänkte ta med mig hem!


Hade ingenting och göra medans hon nördade facebook. Så då städade jag hennes "smink-hyllor". Haha! Dock var spegeln inte så ren ;).

Lax

Här hemma så var Elba & Tilde här på middag. Lax, pressad potatis och romsås!


Bubble


Denna gång var det annorlunda
Kändes som jag var bara ett offer
Och det skar mig som en kniv
När du gick ut ur mitt liv

Nu är jag i detta tillstånd
Och jag har alla symptomer
Av en flicka med ett brustet hjärta
Men oavsett vad får du aldrig se mig gråta

Men djupt inne, så drunknar jag i mina egna tårar.

Raketer






Dagens låt




T.I feat Christina Augilera - Castle Walls

"Dag 12. I min handväska"




1. Handkräm
2. Börsen/plånbok
3. P-piller
4. Tuggummi
5. Hårband/gummisnodd
6. Tamponger
7. Parfym
8. Deodorant (Inte för att jag är så stort behov av det. Men man måste ju va fräsch!)
9. Idomin
10. Läppsyl