Tv-mys!


Nu ska jag gå upp och titta på Mysteriet på Greveholm. Jag älskar den! En underbart mysig film, som passar in perfekt att se på i kalla vinterkylan. (haha, det är ju kallt?) Gäller samma med Pettson&Findus Tomtemaskinen. Båda två har blivit utsedda till "årets julkalendrar genom tiderna".


Vi hörs om en tag ;) puss!

Frukost!


Sitter här i min älskade torres-tröja och har nyss käkat frukost.
Det är dåligt väder ute. Eller tja, tycker i alla fall jag :). Hoppas det blir mycket sol snart!


Lejonkungen♥




Gräsklippning & åska


Pappa tjatade på mig hela eftermiddan att jag skulle ut och klippa resten av gräsmattan. Sen for han på möte. Jag satte mig framför datorn, och glömde såklart bort tiden. As usually. Också kände jag bara: ne nu måste jag ut och klippa gräset! Och precis när jag var klar, började det spöregna. Sicken tur säger jag bara. :P


Gårdagens dresscode & facelook



Toppat håret nu. Det syns grymt väl. Och luggen är mycket kortare. Den hade nästan vuxit ikapp övriga håret ;)

Hällesjö


Igår åkte jag iväg till Hällesjö. Men hade ingen skjuts, pågrund av att pappa skulle till Döda Fallet. Men då ringde jag Parre, och hon skulle dit. Så då var hon så snäll och bjussa mig på skjuts!

Det var ovanligt lite folk där. Ganska långtråkigt. Men jag är nog den lyckligaste tjejen på jorden! ♥


Att mitt hår alltid ska vara ivägen. Aja, skärpan på tove :)


Nice ass lina, men fokuset vart i skåran.. Höhöh


sötnos♥


Älskar er :D


lovely♥


Snygg pose emilia. Jens försökte lära mig och dansa.. Och ja.. Ni ser ju själva hur det ser ut. Haha, jag kan inte dansa :(.


Jag typ.. Drar upp byxorna?


paula, jag, jens, louise, joel

Ja, det är tur att man är så snygg. *Host*

Populär kille 94:a ?


Jag visste verkligen inte att det blir ett sådant här "liv" när Justin Bieber visar sig på stan. Och endast av tjejer. Take a look! Filmen.

Kortbeställning


Jag är så less på mitt bankkort. Så jag tänkte göra det lite mer personligare.
Så just nu sitter jag och designar ett nytt bankkort till mig ;). Hur k00lt är inte det? Haha nerå. Men det är en kul grej, och det blir snyggt :)

Sitter och poppar David Guetta





David Guetta & Chris Willis - Love Is Gone
David Guetta & Chris Willis feat. Fergi & LMFAO - Gettin' Over You

Bakat till musik på högsta nivå


Jag har märkt att jag bakar mycket bättre. (okej, det där lät bara konstigt) Det går mycket bättre för mig att baka, när jag gör det till musik. Som att det blir ett bra och smidigt flyt i det hela.
Och idag sölade jag faktiskt inte ett dugg! Förstår ni? Det måste skrivas om i historieböckerna. Emilia Leijon-Amrén spillde för första gången inte i sitt liv när hon bakade.

Jag borde vara ägare till Hard Rock Café. *Älskar stället.*

puss

Det smattrar på taket utanför


Nu är jag hemma själv, för far min har åkt iväg på något möte. Så nu är man göralös. Vad finns att göra? Mer än att se på ugly betty & Simpsons tills man 'nästan' blir less? (problemet är att man inte kan bli less på Simpsons)

Ska man baka nånting tro? Det lutar emot kladdkaksmuffins :)


Förra årets "sommarmums" !

fs


Har sett på falsksanning att Peter (fortfarande Kissies bror) stulit en del bilder, och bytt namn på tjejorna. Egentligen.. Vilken jävla kille betygssätter en tjej som han endast sett på bild? Det tycker jag är patetiskt, riktigt jävla patetiskt.


Middag


Nu sitter jag här alldeles nyvaken, rufshår, smink runt hela ansiktet. Och hostar som bara den. Ska äta lite frukost snart.

Lite senare drar jag ner till Bettan&Maria för att käka lite mat ;) Roligt att träffa dom igen! Bettan är min faster, och Maria är min kusin. Så nu vet ni det också ;)


Kanske ska gå ut och kolla om det finns några smultron? Det som är så gott! Då kan jag dekorera mina cupcakes sen ;)

Jag vill visa er.


Jag är ledsen. Att det blev såhär. Att jag svek er. Ni som betyder mest för mig på denna jord. Ni som jag behöver allra mest. Det är er jag lever för. Utan er skulle jag gå under. Jag skulle sjunka som titanic till botten. Och det är just det jag håller på att göra. Sjunka, försvinna, tynas bort. För dom jag verkligen älskar, har jag betett mig som skit emot. Oförlåtligt jävla skit. Jag skulle göra allt för att spola tillbaka tiden, börja om. Tänka om. Börja om på nytt.

Varför gjorde jag såhär? Vem låter änns bästa vänner bära tyngden som du ställer till? Ingen gör det. Ingen som älskar dem gör det. Men jag gjorde det. Hur ska man kunna leva med det?

Jag älskar er av hela mitt hjärta. Ett kanske inte så stort hjärta.. Men ni tar upp hela den platsen. Det jag har, fylls upp utav er. Mina älskade vänner. Jag älskar er så otroligt mycket. Jag kan inte bevisa det genom ord, text eller nått annat. För det jag känner innuti min själ, är så enormt stort så att jag inte kan förklara det för någon. Mina känslor till er, det finns nog ingen annan på denna jord som har sådna starka känslor. Dom känslorna kommer alltid att finnas där. Fast inte ni gör det. Så ska ni veta att det är alltid öppet till mitt hjärta igen. Jag släpper alltid in er, det ska ni veta. Men jag kommer aldrig att släppa er i tanken. Min skatter. Mina ädelstenar. Ni är så otroligt värdefulla för mig. Värd mer än pengar, värd mer än luften, värd mer än livet. Och livet vill jag ge till er, för att bevisa en tusendel av min kärlek till er. En kärlek utan slut. En cirkel som alltid kommer att finnas där. Alltid.
Att jag aldrig tänk. Jag har aldrig kunnat föreställt mig att förlora er. Det fanns inte.. Det fanns inte! Men en dag, vid sagans slut. Hände det. Men det är just det jag inte vill. Att sagan ska ta slut. Den förtrollande, underbara, kärleksfulla sagan. En saga som varje människa skulle offra sitt liv för att vara med i. Min egna fantastiska saga. Med mina fantastiska vänner i. Som aldrig skulle ta slut.

Att leva utan er kommer att plåga mig hela livet. Varje timma, varje minut, varje sekund. Hela min tid. Mina drömmar har förvandlats ifrån sagoliknande, hoppande livslekande älvor. Till en mardröm. En mardröm som inte fick bli sann, aldrig någonsin. Men tillslut krängde sig fram ur dimman, och sökte upp verkligheten. Jag har nu börjat fatta att jag inte lever i min fantasi längre. Det är verkligheten, den vi helst vill slippa ifrån.

jag vet inte hur jag ska förklara. Jag vart plötsligt helt tom i huvudet. Nollställd av alla tusen tankar&känslor.

Det finns ett skäl att jag lever idag. Och det är ni. Ni som alltid ställde upp för mig. Vad det än var frågan om. Brydde er inte om er själva. Utan stod och höll upp mig. Hela tiden. Ni lyste upp min dag. Från en dyster mörk morgon, och efter jag träffade er vart den genast underbar! Man kunde säkert se hur jag sken av lycka, när jag var med er. Ni gjorde mitt liv glatt. Betydelsefullt. Meningsfullt.
Jag skulle göra allt i hela världen för att få tillbaka er. Ni betyder så mycket. Allt, allt ni ber om. Bara jag får tillbaka mina vänner som jag saknar så mycket.
Livskamrater.
Jag får det säkert att låta som att det endast är för min egna skull jag vill ha tillbaka er. Men jag tänker ju på er. Det är ju ni det handlar om.

Det är ni som gjort mig till den personen jag är idag. Om vi tänker på det positiva, om det änns finns något kvar. Men ni har verkligen fått mig att förstå livets mening. Varför man inte ska kliva upp på morgonen, och ta allt för givet. Utan ta vara på livet. Kolla vad livet har dig att ge. Utnyttja sin tid här på jorden. Den lilla tid vi har, ska man göra till något alldeles speciellt och värdefullt. Skapa minnen. Minnen med er har jag så det räcker i flera sekel framöver. Tiden går snabbt när man har roligt. Men när jag är med er.. Är det som att.. Tiden, stannar. Allt blir stilla. Inget berörs av något. Allt är perfekt. Som att flyga igenom rymden i en tuggummibubbla. Helt tidslöst. Ingenting spelar någon roll. Huvudsaken vi har varandra. Huvudsaken jag ser er, ser er skratta, leva livet. Det är värt mycket för mig. Att se er glädjas. Då smälter mitt hjärta. Eller när jag får er att skratta. Då blir jag alldeles varm innuti. Att bara veta att ni mår bra. Gör mig till den hälsosammaste och lyckligaste människan på jorden.


Bara så ni vet. Jag älskar er, högt över dom högsta bergen, och djupt ner i den djupaste oceanen. Och jag saknar er. Mina skatter. Mitt liv.
Hoppas ni förstår hur viktiga ni är för mig. För det är ni verkigen. Viktiga.

Vart ligger landet där man fyller på tårarna?


När tar tårar slut? Och hur länge räcker dom? Mina borde ha vart slut för länge sedan.. Allt för länge sen.

Brown eyes


Sitter och tittar på väderprognoser, jag vet inte varför jag gör det. Får bara ångest. Skitväder överallt. Tillochmed i Stockholm

Såklart blir det yran för min del nu till helgen. (haha vem ska inte dit liksom?) sedan är det Diggeloo den sjätte augusti tror jag det var? Dagen efter tänkte jag susa vidare till Stockholm. Är inte så positiv till det faktiskt. Skönt att komma bort från äckelhammarn, äckelkälarne, äckelhåsjö och äckellandet. Men ja.. Det gläds alltid upp med min vanliga 8-timmars shopping när jag kommer fram!


bilder sen Stockholm förra sommaren:


Så såg väl jag ut efter jag åkt radio-bilarna också?


Kvastilicious





Diggar min pappas fotoskills.. Konstigt.. Vem har jag fått mitt ifrån då? Det är då inte ifrån min far.


Jag och jens åker "blå tåget". Jag lyckas alltid med att hålla händerna för ansiktet hela turen.




saknar dig....

Naken?



Näckar jag? Nee.. eller gör jag? ;)

Frågan är vad man ska hitta på när allt på datorn är ointressant och långsökt. Och inget annat finns att göra. Förslag? tack

Klippning


Jag måste verkligen toppa håret, och färga utväxten. Tänkte ta utväxten själv igen.. Men ångrade mig. Har fixat lite privat tid hos min frisör. Så snart blir jag fin i håret igen! Åh vad skönt det ska bli med nyklippt & färgat hår. Såå fräscht.

Det blir nog imorgon. Så håll ögonen öppna för ett nytt hår i bloggen!

Just a fucking lovely song




The Offspring - Pretty Fly For A White Guy

Min nya firefox-tema



"Snoop Sleeping" aw..

Hemma!


Nu har jag nyss anlänt framför min älskade dator. *efterlängtat*

Ikväll blire tvchill, snabba cash, och liite chips finns med i bilden också ;)


Den här vann jag förra året på Grönalund. Man kanske skulle sparat den tills ikväll? ;)

Snart far jag hem!


Hejsan ;)


Som sagt, igår så kollade jag och Sandra på Eclipse. Så nu har jag det gjort ;)

Vi stack även ner på stråket en sväng, men det var rätt dött. Regnade gjorde det också. Så vi satte oss på Donken ett tag. Fett chill. Vi kom hem runt tolv sådär.
Snart måste jag börja plocka iordning mina grejor, eftersom jag far hem alldeles strax. Men ett inlägg hinner jag med i alla fall!

Bio

foto1243 (MMS)

Nu ska jag och Sandra se Eclipse. Vi hörs senare! Puss /Mobilblogg


Oopsi...


Tittade igenom Peter´s blogg. (Kissies lillebror för er som inte redan visste). Och såg på hans "tjej-rankning", och hittade en tjej som jag tror många av er läsare som känner mig, vet vem det är ;) take a look!"

Jag hittar allt ni gör ;).

Min mamma är en...



Svar på Tal


"Man ska inte sola med Navelsmycket i . Det kan bränna fast i huden om den blir för varm . och det blir ju ganska varmt i ett solarium . Så ett tips ta ut det när du ska sola . Blir fula ärr om det bränner fast ."


Svar: Jo jag vet =). Jag brukar ta ut det. Men som sagt så skrev jag att jag pillat med navelsmycket idag, och då påfrestar man kroppen ifall man tar ut det. Det ska hellre sitta i ända tills irritationen försvunnit. Men tack ändå för tipset! ;)

Jag fuskar lite med brännan


Det har varit dåligt väder nu dom sista dagarna tycker jag. I alla fall där jag bor. Och jag måste ha jäävligt varmt för att det ska duga för mig. Så jag fuskar lite med brännan ;). Vart en 40-minutare idag, woops. Höhö


buhuu.. pillade med navelsmycket idag, så det vart lite rött :(

More update later


Nu sticker jag iväg och solar en stund;). Vi hörs sen!

Mm.. Det luktar mums här!


Mamma håller på att baka en kolapaj, som jag lite senare kommer att ge mig in i och baka ;). (skriver såklart om det i bloggen sen)

Det är som en vanlig pajdeg, fyllningen består av kolasås. Lite grann som knäck, fast en helt annan konsistens. Och toppat med daimbitar & lite andra gósaker :).

By the way, jag är bättre i halsen nu ;) Men vaknade av att jag bara pep ut orden...
Nu hostar jag bara. =)

Härmed säger jag.. GODNATT!



Det nalkas "chill" här


Det luktar nypoppade popcorn. Så nu ska jag sätta mig och fortsätta kolla på "The Invasion" och sedan "Constantine". Chacha ;)

Emilias lilla sötnos




Sjuker...


Hejsan. ;)


Nu har jag nyss vaknat upp. Ja, jag har ju inte sovit tills nu, utan slummrade till under dagen.

Igår fick jag jätteont i halsen. Det bara small till. Utan förvarning. Jag kom hem från Hammarn vid fem. Åt middag vid sex, (grillat!) sedan satte jag mig vid datorn. Men jag orkade seriöst inte, så jag la mig i soffan och somnade. Vaknade vid åtta. Gick upp till sängen där jag ytterligare sov, till klockan tio. Sedan ville pappa se på hajen3, så då gjorde jag iordning te, med sjukare mängder citron i. Och en stor alvedon. Sedan vart det lite bättre.

Idag klev jag upp halv åtta. Packade iordning lite saker. Och for iväg till stan. Jag kom fram vid tio ungefär. Tog bussen ut till mamma, och somnade nästan direkt när jag klev innanför dörren. Så jag har sovit till nu. Lite mer än fyra timmar, idag också! Men jag är fortfarande sjukt trött... *gäsp*

Jag har ont i hela kroppen. Huvudet, halsen, nacken, ryggen. Överallt. Och jag är såå slö. Och inte ett dugg hungrig. (väldigt ovanligt måste jag säga)


Citronteet.


Gårdagens dresscode innan jag blev sjuker... + jeansjackan!


glass!

bubbles





Emilia ska baka, men inte nu


Jag tror kanske att jag ska baka imorgon. Eller nej, kanske ändå inte. För det blir nog finväder då. Och det blir det stek för min del. Men nästa vecka, ska jag i alla fall baka, flera dussin med "sommar cupcakes" ;)

en fjortislåt får ni även i detta inlägg;). Ja gud va generös jag är asså...

Egentligen är det bara lördags mums..




Igår kom pappsen hem med en tårta? Vi fick den av pappas faster, vet inte direkt anledningen till varför... Aja, gott var det! :) marängtårta med jordgubbar, vaniljkräm och jordgubbsmousse!

Jadu, vad ska man säga...?



Bara för att jag är såå otroligt charmig. Eller vad tycker ni? ;)

Det som händer när det finns fetton i huset


Vi skulle käka. Elba&tilde var här också. För dom och gunilla skulle sen vidare till Skåne/Kalmar? Aja, gunilla frågade om jag ville ha mat. Ja, sa jag.
Sen går jag in i köket när dom åkt, och inte ett piss finns kvar typ! Och då får man laga sin jävla mat själv.. Jävla kärringgöra......


Tur att jag är såå otroligt, grymt duktig på att laga mat då! Makaroner och korv, emilia´s spéciale! *host, svenne-mat*


Hehehehe, glömde stänga av spisen. Så den var alldeles röd när jag kom in i köket, och hett som fan. Jag lyckas alltid glömma bort spisen. Typ: Nemen oj! Det brinner typ. Hihihi, vad klantig jag är då (a). :)
(ignorera den äckliga spisen. Den ser alltid ut som skit efter jag vart där och hållt på)


Tävling


Jag är med i Fokis.se tävling. Var med du också! ;) Saray.se

Varför ska alla försöka väcka en på morgonen?


Ne nu får det ta och bli en dusch!


Jag hatar clowner, och ni kanske förstår varför?



Verkar som att mc donald´s clownen inte längre intresserar sig för "levande" barn....




men fyfan...



Happy "thing" there?


mamma... ?


Om alla clowner hade sett ut som medlemmarna i Kiss, så hade det vart mer ok.


Någon fler som har samma "fobi" som mig?

Headline failed


Har nyss tittat klart på "Evolution". Höll seriöst på att slockna i tv-soffan. Mys utan chips... Wäää :(.
Imorgon ska jag nog ligga ute och bli brun heela dagen lång! hade jag tänkt i alla fall.. Vi får se om vädret står på min sida.

Sjukare mängder choklad borde hjälpa i mitt fall just nu. Och kanske ett halvt ton alvedon.
Take a care!

Ljust vs Mörkt.. ?


Idag åt vi chili corn carne. Och till det, så brukar man oftast äta ljust bröd. Men jag tycker inte om ljust bröd. Min mage känner av så lätt om det är mörkt eller ljust bröd.
Det har faktiskt blivit som en "mattrend" med mörkt bröd. Förut åt alla ljust bröd. Mörkt bröd har inte varit lika stort, som det är nu idag. TOPPEN!

Vad tycker ni alla läsare? Mörkt eller ljust?


Har nyss vaknat..


Pissväder som vanligt. Det var bara ett undantag igår.


Nu blir man väl alldeles strax uttvingad i rusket (överdrivet). Måste klippa gräset för att få skjuts... Ååh! Men ska först beställa en grej ifrån Gina, *hemlis* ;)


Jag blir ju fan galen!


.. Vad håller jag på med? Lovar mig själv att lägga mig i tid, och inte slösa bort halva dan. Det första jag gör efter jag klippt gräs, är att sätta mig framför den beroendeframkallande kokain-datorn & prata i telefon. Jag blir tokig! Det är meningen att jag ska tagga ner på kvällen, så att jag kan somna någorlunda snabbt. Men inte då. Jag ska trigga igång min energi till 1 000 istället.

fuck.

Nyttigt kvällsfika, med en nypa socker!



muums..

It's a hard work


Det är väldigt jobbigt att klippa gräs som perfektionist.

Nykomling

Dove Velvet Lotion 49:- (rosa flaskan)


Öppna ögonen innan du öppnar käften


Idag sov jag till klockan halv två, (skööönt) hoppade upp ur sängen, och sprang till studsmatten där jag sedan låg kvar resten av dan. Allså kan min dag förklaras "slaaaappt". Oh, nice ;).

JAG FICK RAND TILLOCHMED! :O;)

Emilia har börjat med Kissie-style.

Pizza-day!



*spyreflexer*

Drar mig undan till kojjs


Nu ska jag nog dra mig uppåt, och krypa ner i sängen. Är verkligen inte trött. Men det beror nog på antalet ton strålning av datorn. Så puss, och godnatt. (eller godmorgon?) Sov ännu längre nu alla bloggläsare!


Nattmänniska


Hejsan! ;)


Nu har jag typ nyss avslutat samtalet med Louise. Hon skulle gå och lägga sig. (som vanliga människor brukar göra)
Jag jag sitter och tittar på "Svensson, Svensson" på youtube :P. Jag har inget liv.

Det är bra att man även kan nattblogga. Men jag kommer aldrig på vad jag ska blogga om på natten.. Jobbigt läge hörrö ni.



Martina ville att jag skulle skriva det...


Att nu är Marre och hennes kille Simon här och hälsar på en sväng =). (hehe, när du läser det här marre, ursäkta för hur jag såg ut) var inte beredd på besök, så jag ser väl.. hehehehe. Sååådär ut idag.
Skulle ju ingenstans idag, så då behövde man inte fixa sig heller. ;)


sötnosar.

Var ju bara tvungen att testa ;)


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Jag kanske ska bli en feezt sko-designer? ;)


Ansiktsmask - nästa


Nu ska jag springa upp och peela ansiktet, lägga en ansiktsmask. Kolla lite på ett program jag egentligen ej törs titta på ensam. Och lite senare ska jag ta en häärlig, lång dusch! :P


Brr.. Vad hände?


Det var väl någorlunda varmt för nån vecka sedan. Man kunde i alla fall ligga ute på studsmattan och sola, ända fram till middagstid.
Nu går det knappt att titta ut genom fönstret, utan att få en långdragen rysning genom hela kroppen. Så ikväll tänkte jag ut och leta efter sommarvärmen.

Ikväll blir det en hemmakväll... IGEN. Tänkte åka till Storåsen igår. Men farsan pallade inte skjutsa. Så det vart en sugkväll igår.
+ kom gärna med förslag om vad jag ska skriva om/ta upp/eller ha som kategori bara. Tack.


Ebba & jag sjukt taggade inför matchen ;)

För er som inte redan visste...


Jag totalälskar Ronaldinho Gaúcho. Han är grym. Hans dribblingar och skruvar är oslagbara! Tror det inte finns någon annan fotbollsspelare i hela historien som skruvat in sina bollar i krysset så perfekt. Eller man kanske ska säga "var" grym. Eftersom han spelar typ inte längre. Har inte hört så mycket av honom på länge. För han spelade ju inte i Brazilien, och inte heller i Barcelona. Så han kanske är skadad eller något. (och menar fysiskt, besserwisser´s)

en säker källa sa nu att han spelar i milan ;)


Ojdå... Onyttig igen. BUSTED




duvet... hehe. Jag drack upp den innan du kom :$

Jag livar upp med en vårskrik...



My great wallpaper



Jag har ett väldigt "speedat" skrivbord om ni fattar ;) va tycks? Haha

Lazee feat. Mohombi - Do It



Sitter och lyssnar på denna låt just nu ;)

Den mystiska hårsprayen!.. huh?


Igår på marknaden, så sa Ebba att hon var tvungen att gå på ica och köpa hårspray. Men då sa jag att på ica finns det bara skit. (det gör det. Alla hårsprayer där suger *nånting*). Men då sa hon att dom sålde "Proffs". Nee, det finns inte på ica-hammarn, aldrig. Det är sånt som finns på HM i stan. Men hon var fast besluten om att den fanns det.

Så.. upp till bevis!

Och vem hade fel? Jo jag (a). Hehehehehe. Men jag kan skylla på, att jag har inte vart på ica på såhääär länge typ.



FAN VAD JAG ÄR GLAD JUST NU! WIIHOO. PROFFS PÅ ICA. YEEY ICA HAR PLÖTSLIGT BLIVIT BRA FÖR EN GÅNGS SKULL!

ska ut och chilla på studsmattan en tag.. Vi hörs senare.

Nu tackar jag & Vigento för oss..


.. Och önskar er alla en riktig god nattsömn! Hörs imorgon. PUSS!


Oops..


Ursäkta mängden bilder... Ni kanske inte orkar se så många? ;)

Hundpromenix


Jag, Ebbson & Jakob gick ner en sväng till sjön med hundarna. (mot min vilja, men ändå)

Jag följde bara med för att ta lite kort. Hatar jakthundar. Starka, visserligen söta, men jobbiga hundar. Skulle hellre föredra en lättskött "chihuahua" eller en "bison frisé".



Blöta hundar



Blöt hund luktar verkligen inte gott...




Lillfigoo hittade även ett mysigt litet ställe att ligga och chilla på




gladare hund...



dopp med svans i sjön



Dagens look

DRESSCODE

Svart tunn jacka HM, svart spetslinne HM Cheap Monday snowwashed jeans Weekday, Canvas Scorette

Hej. Nu är jag påväg till marknaden. Vi hö...

Hej. Nu är jag påväg till marknaden. Vi hörs när jag kommer hem.


WOW



Lol på bilden. Men WOW 3D-brillor! Som var något förstora, men ändå...


WOW


WOW
det fanns gh på Onoff! ;)


WOW två brudar!

...


Siffrorna på vågen skrämmer mig. Jag blir rädd, och trycker ner fingrarna i halsen för att bli kvitt rädslan.


Så kände jag förut. Pappa och min låtsasmamma tog bort vågen. Eftersom när den fanns där, gick jag och vägde mig jämt och ständigt. *Besatt*
Jag kan fortfarande känna ångesten när jag ser siffrorna. Men det känns bättre nu. Som att det finns en rimlig förklaring till varför. Vilket det även gör.

Jag är en matglad människa, som både älskar att laga maten, och äta den =).
Det känns så fritt att kunna äta, utan att få ångest och skrämmande tankar i huvudet. Jag är glad över att jag tog tag i det, istället för att fortsätta, mala på.
Förstöra kroppen som för mig en gång var perfekt.
Det finns viktigare saker att tänka på, än att se sig själv i spegeln.. Och tänka: "Jag är ful. Jag är värdelös. Jag är tjock. Jag är ingenting". Det är nog det svåraste jag vet. Att ställa sig där, och tänka att man är accepterad för den man är, och inte hur man ser ut. Men det har ju blivit så i våran värld. Saker & ting förändras. Unga tjejjor går efter barbie-ideal. Krymper sitt självförtroende genom att inte våga vara sig själva. Allt går enligt utseende. Allt anpassas efter det.


Det är rätt knepigt.


Topp 5 hetaste



Ohja



Sämst uppdatering..


Jag har verkligen uppdaterat grymt dåligt nu dom 2-3 sista dagarna. Jag kan faktiskt försvara mig lite ;) mitt tangentbord hos mamma laggade ihop totalt.

Igår var jag i Hällesjö.. Lika tråkigt som vanligt. Finns inte mer att säga. Förlåt älskling..♥

Ebba hade sett någon lapp på Hammarn, att det var Hammarstrandsmarknaden imorgon. Klart vi måste ner då! Ska köpa mig sjukare mängder godis :) Finns ju så söta små saker dom säljer på marknader!


Roligt test!


På sidan http://en.akinator.com/ ska du tänka på en person, din mamma, en skådespelare, sångare osv. Sedan ställer "anden" en massa frågor som du ska svara på. (såklart på engelska, ingenting för er som är trögfattade ;)) Och tillslut så kommer han att gissa rätt. Skitfränt. Checka.



Ändringar..


Det vart lite ändringar & komplikationer. Ebba kommer imorgon istället. Och då blire att göra stan ;).

Vart är snaran?


Jag tror jag dör, igen. Fatta pinsamt.. Åh gud vad jag skäms..............



Ska börja fixa iordning mig..


Hejsan alla góa läsare! ;)'


Om någon timma far jag och Ebba iväg in till stan. Blir där tills på onsdag. Så ni som har mitt nummer, smsa! ;) har runt ett tusen att hålla på idag, (äntligen över femhundra, jippii!) *ironi*

Måste hitta en jeansjacka idag. Och jeansshorts. Mina är alldeles för trång över rumpan och höfterna, men lite för stora runt låren. Haha, bra matchning...

Också såklart lite småsaker. So emiila-style haha. Nya "L'oreal Volume Million Lashes" mascara måste jag köpa. Köper alltid det nya, morr... Jobbigt läge. Sedan lite ansiktsmasker, nagellack, nagelfix, BUS-kräm.


Aja, more update later! PUSS

Random kanin






lyssna på hela. Det är en helt underbar cover.


Mitt hjärta♥


Jag älskar dig mamma. Jag skulle kunna dö i ditt ställe. Du är mitt allt. Mitt blod. Mina lungor.
Mitt liv. Jag skulle slockna totalt. Jag skulle dö utan dig. Det känns som att jag inte är värd att leva. Jag visar inte dom jag älskar att jag gör det. Tvärtom. Dom tror att jag hatar dom.
Jag har så jävla dåligt samvete. Ett svart samvete som kommer att sitta på min högra axel genom hela livet. Jag älskar dig så mycket. Att jag får dig att må dåligt. Att tro att det är ditt fel. Det jag är orsaken till. Jag försöker. Men på mitt sätt. Sättet som inte fungerar. Som att man verkligen vill springa, kämpa. Men kroppen står stilla. Kusligt stilla. Jag kan inte komma någon vart. Det tar alltid emot. Så fort jag försöker, pressar 300ton emot mig. Trycker tillbaka mig.
där igen. Jag vet inte om jag orkar. Inte om jag skadar dom jag älskar. Jag vill inte vara sån. Jag vill inte vara jag. Det biter så jävla hårt. Att intala sig själv om att jag kan inte. Jag kan verkligen inte! Hur kan man skada någon som man älskar så. Hur kan man ha ett sånt hjärta av sten. Jo för jag är den som försökte så mycket, men lyckades aldrig.

Du får mig att känna mig värd det. Du får mig att känna mig accepterad, bekräftad. Jag försöker hitta bekräftelse. Men det går bara ut över mig själv. Du är den jag kom ifrån, och du är den jag alltid kommer att komma ifrån. Jag älskar dig mamma. Dom fyra orden har ekat i mitt huvud hela livet. True words, who makes me heal again. Varje gång det hänt något.. Så tänker jag på dig. "det kanske finns en strimma hopp ändå?" Du får mig på andra tankar. Bra tankar. Du hjälper mig igenom allt som är kämpigt att vara själv emot. Du är inte bara min mamma. När jag inte orkar mer. Och kroppen sagt stopp. Sätter du igång mina lungor igen. Du får mig att vilja kämpa!
Ända sedan barn, har jag ständigt dag, på dag.. Tänk på hur det skulle vara att förlora dig. Hur jag skulle klara mig utan dig. Jag började alltid gråta i tanken på det. Pappa frågade alltid varför jag grät. Och jag svarade som det var: "jag vet inte"

Jag fattar inte hur jag kan. Jag älskar ju dig? Varför gör jag det? En fråga som jag hittils inte fått något svar på.

Men jag är stolt över dig.

(till er som tar åt er. Gör inte det. För ingenting är riktat mot er. Aldrig mer.)

Måste ju erkänna..


.. Att liite för mycket sötsaker äter jag. Men vafan! Man växer och tränar ju, så är det farligt med att vara pappa sin upp i dagen? Nejnej, för guds skull. Ät och va glad!



Bikinin är så snygg så att den bara "lyyyser" igenom mitt svarta Gina-linne. ;)

Underbara låtar








B.o.B ft. Hayley Williams Of Paramore - Airplanes
Eminem ft. Rihanna -
Love The Way You Lie
Katy Perry ft. Snoop Dogg -
California Gurls

Hollands taktik innan matchen...


.. Var att sikta allt fokus på Xavi och pressa honom enda in i slutet.
Holland spelade otroligt fult. Mer en halva laget fick gult kort. Dom har skjunkit till botten, med deras dåliga spel. Usch för sådna dåliga lag. Tur att vi har Spanien då! ;)

DOM VANN!!!


Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!
Dom vann!

Jag är så förbannat jävla överlycklig! Spanien klådde Holland med 1-0 i dom 5 sista minuterna av förlängningen! För en gångs skull, så var Torres på plats. Och Villa satt på bänken. Åh, herregud. Känns nästan som att jag kan hoppa av glädje & släppa en tår! Är så otroligt jävla glad! Wiihooo...!

Mina älskade grabbar! ♥


Bilder från förr (gammeldags. Redigerat*)





Även att det är toves hus, hihi :)




(klicka för mycket större & skärpare bilder)


The Call



Dagens bilder


Idag jobbade vi på Sommar-cafét, as usually på sommarn. Typ tråkigt? Dött. Framtill mitt på dan. En hård/tråkigt/för mycket folk dag. Som sagt. Jag HATAR när det blir för mycket främmande folk omkring mig hela tiden... Så jag gömde mig i "köket" (eller vad man nu ska kalla det?) och gjorde mackorna, fikat.


Smurf! ♥



Dagens nagellack..


Jag vann ett presentkort på "Hörnan"! Yeey :D


Hittade värsta snyggingen..!





Kolla mina underbara rynkor! ;)


Jag vart så upptagen av...


Förlåt att jag bara bloggade ett inlägg idag. Ska verkligen smiska mig på stjärten för det ;)
Jag har varit såå aktiv i att göra den största släkten som någonsin gjort i The Sims! Om jag säger såhär, jag är på god väg :P.


Jag stinker.. Bensin!


Usch, har nyss vart ute och klippt gräset. Hela gården. Jobbigt. Men jag måste ju tjäna pengar nån vart. Man kan ju inte bara få, och få hela tiden. ;)


Lite fika efter allt detta slit är man ändå värd va :P

Rätta versionen



Louise heela dagen låång


Igår drog jag en sväng till Louise innan vi stack till dansen. Öhm, ja... Bandet SÖG. Och jag hatar att dansa, så det var ju en ganska bra kombination. Träffade ju såklart Louise som jag saknat så! Och sötjoanna som jag inte träffat på fan, typ en månad :O. Äntligen. Hähä =)

Efter ett sovande till ett för tidigt klockan "12". Så slängde vi av oss tightsen, och tog på oss shortsen och drog ut i solen! Vi gick ner till den ökända "stranden-där-emilia leijon-amrén-typ-for-av-louises-häst", och doppade fötterna lite grann. Sedan drog vi vidare till hästen. Och hon var ju såklart full i äckliga insekter. Så vi dränkte henne i insekts-spray.

Sedan tränade jag Vajja lite. (dumma vi. Vi sa ju att jag aldrig ska rida i vanliga kläder, ballerina, barbacka & utan hjälm igen) *fniss* ;)

Tränade henne på marken. BAS-grejjor. Hon verkade lite intresserad i alla fall, full fart! Louise ska börja träna henne i repgrimma. Så jag red henne i repgrimma runt, runt i hagen.


plus att jag blottade mig för mogges pappa, någon gubbe & emil. *PINSAMT* :blush:

Kissies låt "Success"



Hiss.. eller .. Diss?

(skyll inte på mig för dålig ljudkvalité. Den riktiga versionen har inte släppts på internet än)

Jajamen


Ikväll blire Hällesjö igen!


Silvershampoo


Sitter här med silvershampoo i håret. Häärligt. Jag tycker det äckligt att ha blondt hår och inte använda silvershampoo, usch.


Hehe, jag gjorde nog en liten variant av "Grease-frisyren" omedvetet. Men på den här bilden t ex, så ser ni att jag har olika skiftningar i mitt hår. Har absolut inte slingat. Utan det har blivit av sig självt, när jag blonderat håret. Och innan förstås.

När vi kör våran bil, kör du ditt flygplan


Studsmattan är absolut det härligaste jag vet att sola på! Jag ville egentligen sälja den, så att jag får lite pengar. Men då kom jag på att jag kan ju lika gärna ha kvar den till att sola på. Slöseri? Nejdå ;)


Data-rensning

Tog nyss bort 5 000 bilder från datorn. Kan jag kalla data-rensning! Som att rensa kläder, fast lite mer.. Tekniskt* ;)

Jag börjar nog bli knäpp


Jag sitter här och lyssnar på julsånger mitt i sommarn. Jag kanske fått värmeslag idag eller nått? :S börjar bli lite småskeptisk...


Pappa fick med mig tillslut...


Pappa & jag åkte ner och fiskade en stund!
Endast för att jag mot/med/mittemellan-villigt följde med, var för att då kunde jag ta några fina kort vid vattnet, köra bilen (jag börjar ju att träna tidigt till mitt körkort jag =), och sola en stund. Men såklart fiskade jag lite grann också ;).

Jag fick faktiskt fyra stycken! Gisses vilken tur jag måste haft :). Jag hatar att fiska.

1. Det stinker.
2. Det är äckligt.
3. Jag får dåligt samvete när pappa knäcker nacken på dom jag fiskat upp :(.
4. Jag har inget tålamod.




Färgskillnader på olika sidor av himlen.






Nappet består (för min del) inte alltid av kött & blod..



Gissa vad?


Jag och pappa har varit ut och **** idag. Gissa vad ;)



Längtan & förfäran


Längtar till onsdag, så att jag får träffa Louise! Jag blir less på att prata, och prata i telefon.. Utan att änns få träffa den man pratar med! :( Men på onsdag, då ssmäller det!

Jag sitter här och funderar på om jag ska dra iväg till stan imorgon. Hmm...


(böjer foten så att den ser typ knölig ut, haha)
Årets första myggbett! :O jag dör.....


Dricka hemkört & cola, i en uppblåsbar pool.

E.E picknick


Jag och Ebba hade en liten picknick (eller rättare sagt ett paus ifrån mitt gräsklipperi) Som bestod av en filt, nåra bullar & hallonsaft! :)




Pancakes




Har nyss fått i mig en HEL pannkaka! :D *happy*

Mitt barbie-ideal




Kenza Zouiten


Drömkroppen! Smal och kurvig. Välsvarvade ben, platt mage och smala armar. Inte tala om håret & dom fina ansiktsdragen. En sådan där kropp skulle inte sitta fel på "summer-beachen"!

Cruising


Smart som jag är, så tog jag med kameran, men glömde ta kort.
*Retard.*


Det var ju cruising igår. Det var mycket folk, mycket bilar, mycket fylla? musik. Så vad mer kan man begära av en cruising? =) GREAT!


Ebba tog med sig sin Wavemaker för min skull :D (eller som hon säger "trippeltång")


hmm... Typ en "Dagens"? Haha, hade ingen annan bild, så den får duga. Knappt... ;)

Midjekjol
Spetslinne
Midjeskärp
Converse/ballerina

Kvällfika




Mumsigt & nyttigt fika nu på kvällskvisten ;).

Offside = Som i fotboll


Vaknade nyss upp framför tv:n. Och märkte att filmen fortfarande var på.

Jag satte på "Offside" klockan ett nu i morse. Kul liv


fotbollstönt så är man.


Nytt smycke =)


Köpt i Turkiet. Som en "disco-kula" ser den ut :P.
Fina sträck på magen jag hade :).

Grillning




Har nyss ätit grillad kyckling, klyftpotatis och bea-sås! En redig sommarmiddag. =)

Och trocadero på det.. Farligt gott ;)

Wiie


Ebba kommer upp nu till cruisingen! :D Faen vad lovely ♥

besök blogg: Ebba´s blogg

Och jag hoppas innerligt att Louise också kan komma ner på Hammarn då! :O Annars åker jag och hämtar dig med moppen.. Och gör en repris! :D


Louise´s blogg!

Svar på Tal


Lisa: oj vad breda fötter du har :o

Svar: jajjemän. Det har jag. Och det är jag stolt över också. Breda fötter = står man stadigt på jorden vettu ;). Fotbollsspelare ska ha breda fötter, man får mycket bättre balans då =).


Hihi aww


Nemen gud. Att jag har en sådan gullig "klasskamrat" som står anonymt :'). Man blir ju nästan... Usch. *Pinsamt*

Lol, på dig unge ;)


Har nyss vräkt i mig en macka & varm choklad med spray-grädde! Ibland är det tillåtet att vara lite onyttig ;).


Åh, jag skrattar!


Som ni kom ihåg, så gav jag en FET diss till playmatesofsweden. Och som ni också vet, så var det riktat mot Natalie, inte Alex.

Ni kanske har läst på finest.se/falsksanning, att Natalie blivit kickad från bloggen. Ååh, äntligen säger jag bara! Nu blir bloggen mer "personlig" och specifik, än den var innan. Jag har aldrig tyckt om bloggar som ägs av två användare. Det blir ruggigt komplicerat, när dom blir som "gästbloggare" i sin egna blogg.

Har sett att väldigt många höll med mig, om vad jag skrev ;) kan jag kalla status från en 14-årig lantisbloggare. Ohyeah.


Såklart du ser ut som ett monster..!

Jag håller med Emilia. Du (tjejen) ser ut som en fejkad wannabe barbie. Eller, som Emilia sa, luder. Visst, du är inte ful. Det finns såklart fulare. Men jag tycker verkligen inte att du är fin heller..

Sedan behöver ni inte komma med kommentarer som att jag är avundsjuk? Haha, det är jag då VERKLIGEN inte. Skulle inte vilja se ut som någon av denna bloggens ägare för fem öre ;)

ja du ser ut som ett luder och till och med kissie är snyggare.. alex ser itne så jävla fresch ut heller..

Kissie, du ser ut som ett luder

Kissie
e so fucking much snyggare än er båda, men Foki är snyggare än er tre tillsammans!

kissie är lätt finare än dig. haha!

Solklart KISSIE

Hahah snacka fjåårtis blogg..man kan inte va avundsjuk på ett luder och en bög...blogga om något "normalt" istället..

kissie är mycket snyggare än er båda!

Ingen utav er..

jag vet inte riktigt, ni kanske är lika dåliga/bra båda två?

man märker ju att du hackar upp dej på sånt här, skit i att hon tkr att du ser ut som ett luder. du säger time to grow up till henne.. Om du själv hade vart grown up hade du iggat henne.
KISSIE! Så ful och äcklig är du.

Hon försökte med en: ”vem är snyggast, Natalie eller…



"Kissie"

Vad tycker ni?


Ska jag ha svart eller rosa rubriks bakrund?



Oops.. You did it again


.. Inte visste jag att dom klädde ut grisarna till påskkärringar till påsken såhär redan? Detta var verkligen något nytt. Hmm... Se efter själv!

Ser ut som att hon hoppar studsmatta, får dubbelstuds. Och tappar andan, och blir rosa i ansiktet. Och märkliga gröna fläckar dyker upp på ögonlocken.



Miss Piggy *kissie* ;)

http://jag har tråkigt.nu



Har jag gjort något med håret?





aww, skevis :)

Vi får hoppas på varmare väder framöver..


På lördag ska det tydligen bli 24 - 28°C. Jag hoppas innerligt att det inte kommer att blåsa, så som det gjorde idag. Hehe, jag har inte gått ut en enda gång. (datanörd) *fniss* ;)

På lördag så är det cruising på Hammarn. Och våran klass ska städa efteråt, för att tjäna in pengar till klasskassan. Men varför, när det ändå inte blir nått av dom där pengarna? Haha, våran klass suger totalt, vi gör aldrig något kul. Tack vare klassföräldrarna och lärarna.
Jag orkar fan inte städa efteråt. Efter den kvällen är man väl slut som fan, morgonen därpå.



When I get older, I will be stronger
They'll call me freedom, just like a
wavin' flag ♥

Vad hände?


Varför gick plötsligt alla mina unika besökare in på bloggen så himla många gånger under dom 2 dagarna när jag fixade med bloggen? Trodde först att statestiken inte visade korrekta siffror. Men tydligen så..
Alla mina unika besökare var väl inget nytt, men alla dessa sidvisningar. Över fyrahundra.



(klicka för en förstoring)

Noggerface!



La en choklad-ansiktsmask igår innan vi for. ;) (och jens står som den stolte fotografen!)

Skulle lägga upp en film också, där jag står framför spegeln & smetar på.. Men såklart så började min användare på videofy.me att krångla. Rätt tillfälle också*

Skippa lunchen..?


Jag vet inte om jag ska kila ner till frysen, och hämta upp en Grandiosa pizza eller inte..


Hörde av Foki...


.. Att det kommer en uppföljare till "Paranormal Activity". Ååh, efterlängtat! Jag såg "Paranormal Activity" för några månader sedan jag med, vi var ett gäng som satt och "tittade" (skrek:)). Och den var grymt läskig. Och som det alltid låter... Så ska uppföljaren vara dubbelt så läskig. Vi får hoppas på det!

trailer:


Kolla med RIKTIGT mycket folk. Det blir mera spänning, ju mera folk det är omkring dig.

Dans i Hällesjö

Nu har jag nyss kommit hem från Hällesjö. Jag och Jens hade ingen skjuts, så vi fick ta moppen. HAHAH, kallt... :(


Jordgubbe sen i förrgår..