Sinnessjukt..

Asså shiiet! Detta är det absolut det VÄRSTA jag nånsin har sett! En fucking 2åring som röker?! Ett litet barn som knappt gått ur blöjjorna, asså guuud. Det är sådna här föräldrar som inte borde få ha barn. Dom förtjänar att bli könsstympade.

Och även att dom vuxna peppar upp honom till det? Han måste ju ha fått lärt sig nånstans. Detta är sjukt. Dom vuxna är inga förebilder alls, dom är ju rent utan sagt dum i huvudet. Idioter as fuck, burn in hell


Wops..

Jag var nyss ute med Tellus en sväng. Vi satte oss ner på en lägda ett tag, och han började vittra som f*n. Sedan hörde jag ett prasslande i skogen. Huvva, nästan så att jag ville springa hem igen. Men vi satt kvar. Och vips, så tittade två horn upp, sedan ett huvud. Ett rådjur. Haha, och jag som hade blivit så rädd innan ;).

Filmade det, sen började Tellus skälla.. Efter att jag suttit och klappat honom så att han INTE skulle skälla. Jag ville nämligen att den skulle komma lite närmare. Men då såg jag ju på displayen att jag aldrig hade filmat. Utan jag tryckte på play, istället för "klar". Ååh vad arg jag blev!




Som sagt min kamera är inte så bra, när man zomat en kilometer.

Och inte heller när man zomat i filmläge,



Kika NOOOGA ;)

Wienerbröd & päronsoda



Ska ut och klippa fucking gräsmattan nu. Måste ju få ihop lite pengar. Man kan ju inte vara bortskämd, oh bara få, och få hela tiden som vissa andra ;).

Lillabloggen

Tina la upp en länk på hans blogg, på hennes bilddagbok. Och jag var tvungen att kolla på alla videoinlägg. HAHAHAHA. Sååå störtskön. Kolla! En född imiterare!


Desperate Housewifes

Sitter och kollar på lite gamla avsnitt av "Desperate Housewifes". ;)

Är hemma idag. Vaknade klockan 3-4 på natten och mådde jätteilla. Sedan låg jag kvar i sängen cirka en/en och en halv timma och kunde inte sova. Sen var jag tvungen att springa upp ur sängen till toaletten och spy.

Älskar känslan efter man har spytt. Låter kanske konstigt. Men då känner jag mig tom. Ingenting i magen. Sedan slapp jag ju att må illa också. DÅJA! Nu mår jag illa igen.



Jag har fått biverkningar från en grej


Min dag typ?

Det är soo freshed-up..! Med nyrakade, insmorda ben, nyduschat hår med silvershampoo & hårinpackning, choklad ansiktsmask, målade tånaglar/naglar, jordgubbs bodybutter över hela kroppen!



Det kan ni g-rabbar kalla en fräääsch b-rud ;).

fedt med k00lt,

Depend blondering

Ååh, jag måste så snart som möjligt blondera mig igen. Utväxten syns lite grann. Också ska jag blondera en gång till, innan jag far till Turkiet.
Depends blondering Hissar jag stort. Det blir inga många röda pigment alls av den. Så slipper man känslan, när man kommer fram till spegeln, och ser en kyckling i spegelbilden ;). Och håret slits inte nånting alls! Inte vad jag kände av iaf. Men man har ju som sagt olika hårkvalitéer;).



Det fulaste jag vet, är dom som har failat sin blondering. Med andra ord.. Dom ser ut som att dom klistrat fast kycklingfjun på huvudet.. Euw

Sex and the city 2

Jag vill gå och se "Sex and The City 2" på bio. Tror nog jag och Annie ska gå på den i helgen ;). För jag vill så gärna se den.. NU!



Voe.blogg.no

Emilie är en 14årig norsk bloggare. Jag avundas verkligen hennes utseende! Så sjukt vackra drag. Norges bloggvärld är ju verkligen inte lika stor som den i Sverige. Men jag tycker det är kul att läsa norska bloggar. Jag älskar verkligen deras språk. Norska är det finaste språket i hela världen. Och det tycker jag faktiskt.

Hon har jättemånga videobloggar på youtube. Checka dom gärna.



det är denna tjej vi kallar för Voe. Voe.blogg.no

Grisbella...

Bella (Blondinbella) är ett solklart exempel på sådna människor som tror att det vet så mycket.. Iallafall FRAMFÖR den dolda fasaden.

Hon köper pälsar hit & dit. Utan att änns ha en tanke på, hur pälsen producerats. Hon säger själv att hon alltid kollar upp hur dom gjorts. Och hur djuren behandlats.



Jag tycker personligen att det är illa att använda äkta päls, och även om Blondinbella hävdar att hon kollar upp vart
hennes pälsar kommer ifrån, så stödjer hon ändå pälshandeln. Det är en ond cirkel hela tiden. Pälsindustrin bara fortsätter, och fortsätter.

Och när jag åker till Turkiet, där det finns väldigt gott om skinnjackor, skinnstövlar medmera. Ska jag kolla upp om det är äkta eller oäkta. Själv så skiter jag fullständigt i, om oäkta är sämre kvalité. Jag lägger hellre ner pengar på att köpa ett par nya skinnskor om dom går sönder, än att köpa äkta.

Pälsindustrin



Visserligen är det en norsk film. Men äre bara jag som reagerar så fruktansvärt hårt, på sådna här filmer? Jag kunde inte hålla mig efter 2 minuter. Jag var tvungen att trycka bort det.

Det är så fruktansvärt, förbannat jävla hemskt. Asså jag vet knappt vad jag ska säga. Det enda jag kan säga, det är väl att den här uppknullade jävla fucking världen kan dra åt helvete. Bara för att vissa måste hare så jävla gött och bra, så måste andra lida? Äre så? Äre så det ska va? Att dom som har det bättre ställt, kan värdera och förminska andras värde. Jag har tagit upp det förut, när jag skrev om
"Mahatma Gandhi" filmen. Fast det inte handlar om människor då.

Ååh, jag får en sådan jävla, frustrerande tankeställare.. När jag ser sånt här. Man blir nollställd. Sedan växlar det lika snabbt upp på hundra igen. Alla tankar omkring det. Vafan händer?

Det lever mängder med sjuka människor på denna jord. Som vi aldrig kommer bli av med. Ursäkta ordvalet, men.. Dom borde fan skjutas ihjäl!

Tankar på en ny header

Jag vet inte riktigt om jag ska göra en ny header. Liksom. Man vill ju att bloggen ska vara igenkänd. Vilket den inte blir om man byter design stup i kvarten. Men jag tycker den är tråkig. Vad tycker ni? Nu har ni ju chansen att säga vad ni tycker, så.. TYCK TILL ORDENTLIGT NURÅ!






Cykelbyxor.. ? Nejtack

Asså jag tycker verkligen att "cykel-byxorna" är det fulaste som nånsin skapats. Jag skulle aldrig kunna ta på mig ett par sådna. Och nu tror många att jag syftar på C-Y-K-EL-B-Y-X-O-R, jag syftar på leggins som är i cykel-byxs modell. USCH.



En stor fet.. DISS

BIG Meet Sollefteå

Som sagt så var jag hos Jens hela helgen. På fredag så var vi på kalas hos jens kusins mamma. Åt smörgåstårta tillochmed ;). (mycket smörgåstårta det blivit för mig på sista tiden nu? GILLA!)

På lördag så körde vi moppe/crossen, tills vi åkte till Långsele. Vi åt middag hos Babbon (Barbro) min och jens faster. Sedan på kvällen så åkte vi till Sollefteå på cruising. Perfekt att Babbon har frisörsalong hemma då. Då kunde man fixa håret innan man for iväg ;).

Ja, cruisingen var helt värdelös från början av kvällen. Vi tittade på lite bilar, det var skoj. Sedan satt jag, jens & marre på ett café och tittade på människorna som gick förbi i kanske 2timmar. Haha, kul liv. Sedan kom folket :). Då vart det garanterat en bättre kväll! ;) (y) Ååh, jag vart så glad, när jag såg att det fanns ett "donut´s stånd" där. Det gjorde min kväll! Sedan var vi med Elin&Tim, och nåra till =)

Bilder kommer.

MEN.
Jens den jävla jäveln glömde min kamera hemma, så marre tog lite bilder på mig och hon med sin mobil. Haha, får duga.

Vinst med 18-0!

Hejsan alla! ;)


Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har varit hos Jens hela helgen.

Idag hade vi match. Kände mig rätt så opepp innan, men endå inte? Aja. Jag fick spela ytterback idag med. Tack vare alla som slutar så måste jag :P. Första målet nån minut efter avspark. 8 mål i första halvlek. Och det vart början till dom 18 målen. Grattis till oss!


Vad gör jag tro? ;)

Naveln i snapsglas?

Nu har jag nyss tittat klart på Eurovision Song Contest. Tyckte endå att Sverige var bäst ;). Samtidigt som jag tittade så fixade jag lite med naveln.

koksaltslösnings recept:

2dl vatten
½ tsk salt utan jod (helst havssalt)

koka upp allting. Låt svalna. Ta en snapsglas, och tryck det emot naveln. Alltså när du ligger på rygg, så ska glaset kunna stå stilla. Du har "naveln i glaset-på magen".

Svider lite mysigt sådär nu, men känns att det rengör ;).

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok som heter "Såld". Handlar om två systrar som blir sålda av deras egen pappa till två främlingar i en annan stad. Aja, tycker att jag är rätt så duktigt som "tvingar" mig själv att läsa, bara för att kunna somna =).
det regnar ute. Älskar att sova när det regnar & åskar. Det är bland av det mysigaste jag vet! Godnatt alla mina söta bloggläsare ♥

3OH!3 feat. Ke$ha - My First Kiss


Fotografering



Svar på Tal

Du där som skriver att "ingen bryr sig". Varför läser du ens min blogg då? :) Jävla no-lifer som går och kommenterar onödiga saker, för att den inte fått lära sig nånting här i livet. Jag törs iaf skriva mitt namn på internet. Äre din morsa som sagt åt dig att inte lämna ut personliga uppgifter eller? ;) haha. Det är inte direkt jag som tvingat dig att gå in på min blogg. Måste vara nånting som dras va;) Naaw, tycker faktiskt lite synd om dig =')

Biljetten, i fyskisk form med andra ord



Tänk att jag snart ska åka! Fatta brun jag kommer bli! Haha, och kvarlämnade bli ni här i kalla svenneland, era blekisar!
SUCKERS ;).

- "Offra dig för andras skull"

Just nu sitter jag och lyssnar på underbara Taylor Swift. Älskar rösten nå så grymt, så att jag aldrig tröttnar på den.
Också vet ni vad jag gör mer? Rensar bilder, och sorterar dom ;). Det behövs verkligen. Hittar aldrig just den bilden jag söker efter.

Frukosten bestod av Kalaspuffar & Desperate Housewifes! ;)


Puss

Taylor Swift - White Horse (Cover)



Asså hur gammal är hon egentligen? 10?
Hon är gryyyymm! (y) skulle också vilja vara så duktig som henne på att göra covers, med piano. Keep going tjejen!

Fotografering




Sug dag

Usch, jag är helt tom i huvudet, har absolut inget nödvändigt att blogga om alls idag. Hela dagen har sugit kuk.

Resten kan ni ju få räkna ut själv..

Medlem på Numeroduo.com

Har nyss fixat användare på numerodou.com. "After party".



So princess-style, haha ;).

Svar på Tal

haha, alla som tror att jag håller i en cigg i högra bilden i inlägget
"Fika med Anniie", det är en mobil? Wooff, fail

Jag måste berätta en sak...

... Sanna, om du läser detta. Förlåt för att jag övertagit din kindersyster! Haha, vi vart lite sugen på godis bara! (a)



Jag diggar verkligen pizzerians nya staket! Äntligen lite färg in Hammerbeach ;).



Så det blir en.. "HISS" till Kaffestugans nya staket!

Fika med Anniie♥

Idag efter skolan så gick jag och Anna och fikade.. Muums :).


Mongo bild, dålig outfit bild. Men får duga än så länge..

Outfit, facelook



Fotboll

Hejsan Hoppsan Kerstin! ;)



Hade ju match igår. Tog med mig kameran, men glömde batteriet kvar i laddaren... Retard-varning eller vad?
Aja. Först gick vi (laget) till pizzerian och käkade. Tog en Siciliana & en cola (typ vesuvio med fårost) och anna tog en kebab! :D Sedan satte vi oss i bussen, och begav oss mot Rätan. Det var ganska så långt att åka. 19,5 mil.. Hehe.

Men vi förlorade :P. Vi var rätt opeppade, inget snack på plan, dålig kommunikation. I halvlek så snackade vi ju såklart som vanligt. Och alla tog åt sig av kritiken. Andra halvlek gick så mycket bättre! Men det borde vi ha tänkt på innan.. Sista kvarten började vi att jobba. Liiite försent kanske? Men det var första matchen, så vad mer kan man begära.. ?

DISS.. att vi förlora :(. Aja! Nästa match är hemmamatch mot Hede! Då jävlar smäller det tjejer!

Match mot Rätans IF

Imorgon har vi våran första seriematch direkt efter skolan! Fett taggad! Speciellt jag & Ronja ;). Men det som inte är lika bra, är att vi ska ju äta innan vi åker dit. Och då ska vi käka pizza/kebab.. Usch. Jag vill inte ha någon jävla fetto-mat innan match. Fyfan va vidrigt asså..


Jens får stå för bilden =)

Juste! Vi har en hel bussjävel för oss själv. Så kom med nåra folk, så vi har lite "pepp-folk" inför matchen! ;)

Efter.. hemma hos Jens

Sedan när konfirmationen var slut. Så åkte vi hem till Jens. Vi var några folk där och fikade. Smörgåstårta och gräddtårta med hallon på, glass, kakor. Muuums! ;)



Helt uuuunderbara tårtor!

Lena och barnen var där. Också skulle Olivia upp till Edvardsson och rida ut på hästen sin. Kolla vilka sötnosar! Dom passar som "Piff&Puff!"


Så liten var den, i jämförelse med min pappa..



glass!




Sötaste ever!



Konfirmationsånger






Konfirmation

Idag var jag i kyrkan och kollade på konfirmation. Anna och Jens skulle ju konfirmera sig, och då är det väl klart att jag åker dit och kollar :).

några bilder ifrån kyrkan:





(bilderna är mycket bättre i förhandsgranskningen, dom blir dåliga för att bild uppladdningen på blogg.se suger)


Mimmi jag komma att sakna dig tjejen! ♥


Utanför kyrkan


MINA SÖTASTE SÖTNOSAR! ♥



Chipettes - Put Your Records On


Fredagsmys och mer bilder


Dresscode
plockat ut gladiatorsandalerna nu! =)
Jens och jag skulle sommarjobba idag, så då sov han över hos mig igår. Vi hade mys framför tv:en med chips, dipp, marabou-choklad, dricka och film!



ALVIN OCH GÄNGET 2!


Klyftpotatis, kyckling, tzatziki & cola

Paddling med min wunderbara klass asså =)

Hejhej!

Ursäkta den värdelösa uppdateringen, menmen. Bättre sent än aldrig!

Vi paddlade ju i fredags. Det var såå himla härligt. Jag hade bara korta jeansshorts och bikini.. + flytvästen dårå. Det var många tjejjor som hade korta short, för det var verkligen inte kallt. Jag paddlade med Nisse&Daniel, började med att sitta i mitten av kanoten och bara åka med ;). Fett soft. (y)

bilder: (för er som orkar kolla ;))


Mitt fika bestod av: en munk, trocadero oh turkisk peppar



Alma, Evelina, Emelie


Haha, sötnisse!


Nemen titta vem som sitter där? Jo Nisse, jag och Daniel!


Ronja, Alma, Becca


Saga, Linnea


En egobild i det blå!




Och ibland går det inte "riktigt" som man har tänkt sig...


Anton, Nissan, Simon



R.I.P mina shutter shades. Tack nisse för att du var så himla snäll åh kasta dom i sjön.


Avrundar med mig och Ronja i forsen!

Pictures.. or "the real life taked in the camera"





Avslutar med snyggve bilden!

Looptroop - Feel So Good (y


Farbror polis

Hejhej.

Imorgon ska våran klass åka till Lövudden (mellan där jag bor & Kälarne) och paddla! Låter kanske trist.. Men fatta va kul! Det är ju ingen amatörgrej, typ som att paddla i en jävla sjö. Utan vi ska paddla i forsar och sånt där. Skiitfränt ju! Jag ska paddla i solbrillor, kortkorta shorts (hotpants) eller fotbollsbrallor, och bikini! Fatta va nice ;). Det kommer att bli varmt imorgon, åh gud vad härligt att vistat i vatten/runt omkring vatten i sommarvärmen!

Jaja, i alla fall. Då skulle jag och pappa åka till Kälarne & Ånäset efter skolan och hämta några kanoter. På hemvägen ser jag att det står två snutar vid bilisten. Och dom glodde som fan! Sen kom jag på att jag inte hade något bälte.. Brukar aldrig ha det, så varför skulle jag just ha tänkt på det den här dagen? (a). Aja, vi fortsätter.

- Pappa! Kolla snuten är efter oss!

Hehe. Japp, snuten var efter med blåljusen och allt. Vi fattade ju ingenting.
Pappa fick blåsa, skulle visa körkortet också, men smart som han är, så hade han glömt det hemma.
Pappa bah: "Vah jag nå full då?" till polisen. Åh, vad jag skämdes. För han stod och skulle förklara varför han hade släpvagnen med kanoterna på. Ojojoj.

Och vet ni varför dom stoppade oss? Jo, för att släpvagnen var ogiltig. Besiktningen hade gått ur. Tur att det var kommunens. Haha, ja dom tyckte att det var lite konstigt att inte änns kommunen kan ha ordning på sina grejor. Så fattig så dom knappt har råd att betala besiktningen. Guud...


Det var väl bräckepolisen som var ute och for.

Henok Achido - High On Life (When The Drugs Don't Work)

Favourite sången

Störtskön!

Jag och Anna har faktiskt tänkt lite grann på att göra en parodi på Judit&Judit com hem reklamen. Vad tycker ni? ;);)


Avslutnings funderingar... På kläder såklart!

Såg att det finns gladiatorsandaler i mocka.. USCH! Fult.

Skitläcker på!

NITAR! ♥

helst bruna sandaler ;).

Det är mitt anseende. Jag tycker att man ska ha en ljus färg på klänningen. Absolut inte svart. Och jag tycker vitt är alldeles för tråkigt och vanligt. En ljus turkos, en ljus gul eller en ljus rosa. Det är det som gäller! ;) snyggt med blommiga tubklänningar också!

Outfit

(klicka)
Cardigan HM
"Sweet linne"
Cubus
Bas-linne BikBok
Jeansleggins Ginatricot
Converse

Damfralla och sockerkringla

Hejhej. Idag så var Daniel så himla snäll att han bjöd mig (jag ska betala tillbax hörru!) på fika. Så vi gick till nisse, snodde hans damfralla & åkte iväg och fikade. Trevligt :)

Nu har jag vart så HÄR duktig, oh städat rummet. De ni ;). Damsugat, bäddat rent och allt! Innan såg det ut som rena rama Bangdad! Aja, nu ska jag tvätta. Mera uppdatering senare!!


(seriösa blicken, hahah! Men det gäller att bjuda på sig själv ;))

Premiär!

Jag och pappa har fixat, trixat, spottat & svurit en hel del nu ikväll. Och TILLSLUT fick vi upp studsmattan! =) duktigt vaah?

Premiärhopp: (ska ladda upp en film imorgon ;)




snygga skor... eller så inte.



Jag igår =)

Hiss eller Diss?

Fotokväll med Tove

Jag har suttit här och fixat en bakrundsbild till min blogg. Va tycks? Inte 100% nöjd. Men, men.

Jag och Tove var ut en sväng ner till sjön, och fotade lite. Trevligt och mysigt. Fint väder. Älskar himlen på kvällen när den regnat under dagen. Så som att solen riktigt försöker tränga sig fram ur molnen.

bilder:







+ många fler som jag inte hinner lägga upp nu. Godnatt!
Toves blogg


Kvittens-dimens

Ja, såklart nu när jag skulle till stan så vart min kamera äntligen klar! MEN... Jag glömde fucking jävla kvittot hemma! Ska få den ikväll, eller imorgon när jag kommer hem. Ska bara försöka hålla den hel, innan vi åker till Turkiet..


Låter ju nästan som orginalet.
Justin Bieber feat. Ludacris
- Baby (Chipmunk version)

En slapp dag.

Tjo!

Jag ska köpa den blå/vit randiga bandeau-bikinin nu i veckan, när jag fått min månadspeng. Idag har jag väl inte gjort så mycket. Förutom att jag var på stan en sväng & fixade p-pillerna, och checkat runt på stan en stund. Ska åka hem sen med kvart-i-fyra bussen.

Snodd av... PISSIE!

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2.

Vad tycker du om kärlek? Underbart!

När kramade du någon sist? Igår.

Saknar du någon speciell person?
Nje.

Har du svårt för att bli kär? Aa, ganska så.

Är du singel? Japp.

När fick du senast en komplimang? Idag?

 

 

HAR DU NÅGONSIN:

 


Varit medvetslös: Jao.

Hånglat med nån riktigt ful: Ja, tyvärr :(

Hånglat med fler än 50 pers: Nope.

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Hehe.. ja.

Gjort något riktigt dumt? Alltid!

Gjort något du verkligen ångrar? Hela tiden.

Åkt ambulans? Nej.

Gjort nåt olagligt? Japp.

Fått din mamma att gråta? Aa.

Slagit ner någon? Såklart att jag har!

Skämts över dina föräldrar? Men ja.

Sagt jag älskar dig och menat det? Japp.

Tar du droger? ALDRIG!

Dricker du? Party, party ;)

Vilka kläder sover du i? Trosor & min signerade Ronaldinho-tröja från Brazilien!

Vad hatar du verkligen? "Vänner" som går bakom ryggen på en.

Är du ensam nu? Mitt ena päron är hemma!

Vill du gifta dig? Tror det.

Vill du ha barn? Tror det.

 

 

SENASTE PERSONEN SOM:

 


Sov i din säng? De ni ;)

Såg dig gråta? Mamma.

Fick dig att gråta? Venne, någon simpel idiot kanske?

Du delade en dricka med? Sandra!

Du gick på bio med? Annie!

Skällde på dig? Mamma, haha!

Sa någonting till dig och vad var det? Pappa sa: du får inte väcka mamma!

 


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

 


Gråtit? Ja!

Kramat någon? Jaa.

Pussat någon? Yees.

Köpt någonting? Självklart!

Sjungit? Aa.

Saknat någon? Jorå.


Kattdusch!

Skönt, slipper lägga mig så tidigt ikväll.. För imorgon ska jag inte kliva upp så tidigt som vanligt. Åker hem från stan imorgon eftermiddag.

Orkade inte stå i duschen och sega på nu på kvällen, så jag tog mig en snabb "sitta på knäna-och luta ner huvudet-i badkaret" metoden. Japp, japp. Godnatt!

Avatar

Jag är sjukt, äckligt efter med att ha sett filmen Avatar. Ska sätta mig och kolla på den nu. Mys, med chips, dipp & dricka! Vi höres!



Åh snart blire Turkland!

Pappa- Det kommer att bli farligt att ta med dig till Turkiet!

Jag- Ja, jag vet?

Pappa- Ja tänk vad många Turkmaneser som kommer att titta på dig!

Jag- Pappa.. Det heter "TURKAR"  t-u-r-k-a-r !!


(retard-varning på min pappa)

Det är fest hos mig! Eller va?..


Woow! Summer-feelings! En äkta sommarlåt det här.

Det är urdåligt väder, går inte att sola eller nått. Så det blir väl en dag framför datorn idag. Om jag inte drar till stan & träffa folk en sväng sen. Men annars så...

Bikinin:



Navelsmycket &
randen:


(sämst bilder jag vet, "mobil-bilder")

Bella&Tyra Show

Ni har väl sett Bella&Tyra show bloggäst "Kissie"? Om inte? Tryck på bilden, så för den er vidare till programmet!


Kissie gör bort sig totalt. Hon visar sig bara tuff när hennes vänner sitter med i studion. Rättare sagt.. "a no-lifer, without her back-up". Pissiekissie. Ser ut som hon slickat sig runt munnen? Blä, det droppar ju fan saliv.. Uewk. Aja, Bella&Tyra vet hur man beter sig moget. Men jag tyckte Kissies var ganska så modig ändå. Hon törs stå på sig, och stå för vad hon sagt.. Okej, liite i alla fall ;).


Är i stan nu..

Hejsan. Dålig uppdatering, ja jag vet.

Igår så började jag och Jens med vårt sommarjobb. Äcklig jävla plantsättning. Men om man säger såhär. "Ååh stackars er som inte hittar något jobb, HAHA" (era fuckers). Aja, emilia kombinerat med skogen går inte så bra ihop. Jag for väl omkull ett antal gånger, i alla fall så snubblade jag runt överallt. :S

Det började spöregna, så vi for hem och gjorde iordning oss. Senare så drog jag, anna & jens till Stugun. So fun-light. Var med folk, skojjs. Efteråt sov jag över hos Jens.

Vaknade idag fortfarande hos jens. Och vi gick upp, åt frukost och for iväg till stan. Han syrra hade match idag, så dom skulle in och kika på den.
Jag och jens gick ner på stan. Jag köpte en nytt navelsmycke.
Silver/rosa diamant, 1dm långt hänge. Såå jävla snyggt. Det är väl klart. Jag som köpt det ;). Rawr! Och en rosa/cerise bandeau-bikini. Sen gick jag med fina Annie på stan ett tag, och tog en fika på Tehuset. Mums!

Har solat en 20-minutare idag också. Ååh, äntligen stadssolarium!
Bara hatar äckel landets solarium!

Puss

****

  • Att man har svårt att vara ”lagom” aktiv. Det är vanligt att man är väldigt aktiv, har svårt att sitta still eller känner sig rastlös. Ibland kan man känna sig helt slut och inte vilja röra sig alls.

  • Att man är väldigt impulsiv, alltså att man gör saker direkt, utan att tänka efter. Man kan också ha svårt att styra över hur man reagerar i olika situationer.
  • svårt i samspel med andra personer
  • lätt att glömma eller tappa bort saker
  • många tankar på en gång, som att de trängs i huvudet
  • svårt att ta instruktioner
  • ett annat sätt att lära sig på, än vad som förväntas i till exempel skolan
  • svårt att skriva eller läsa
  • svårt att passa tider och att planera sin tid
  • svårt med vissa rörelser
  • sömnproblem
  • ångest, oro eller nedstämdhet
  • låg självkänsla.
Oj... Trodde verkligen inte att det stämde så bra in på mig, som det gjorde.. Shiiet. Nästan skrämmande.

Blir hemma kväll ikväll

Ikväll kände jag inte för att åka ner på byn. Är säkert inge folk där heller. Aja, har nyss ätit middag, och vi hade två gäster med också ;). Min faster & min kusinvitamin. (Bettan&Alex) Middagen vart rostbiff, potatisgratäng & sås. Och en touch av hallonsoda! Muums.. (y). Till efterrätt så åt vi mina citron cupcakes med chokladfrosting. Dom vart väldigt uppskattade. Härligt åh göra att dom tyckte om dom! :).

Emilia vill så hemskt gärna till Disneyland!!!



Sådär ja. Alldeles strax färdigt! Väntar bara på svar ;)


Skoldans, ttyp

Hej. Vi har ju haft lite dans i skolan. Nånting som ingår i idrotten. Huvva. Hatar dans. Så vi hade avslutningen igår. En danskväll för både hammarn, kälarne & stugun. Elever från 6-9:an. Jag tyckte det var rätt så skoj.

Det var mycket folk! Mycket mer än vad jag hade föreställt mig. Både elever, och även "andra" (inte elever) på byn. Vart kvar till tolv, kvart över tolv ungefär.

Och gissa vad? Jag dansade inte en endaste gång!

Springa på vattnet?


Jag läste fokis blogg. Och då hade hon lagt upp en film om att "springa på vattnet". Hon ville inte yttra sig om det var sant, eller redigerat. Själv tror jag att det måste vara redigerat. Eftersom vatten inte är har en hård konsistens, hur kan dom då skjuta ifrån med ena foten när dom springer? Det finns ingenting att ta emot med. Och killarna i filmen säger att dom måste springa väldigt snabbt. Det ser inte så himla snabbt ut? Inte mig mig i alla fall. Så jag tror att filmen är
FEJK!

Ett nytt fotoställe

Hejsan. Var nyss ute och sprang. Den 22 maj så har vi våran första seriematch utomhus. (Yeey! ;)) Så man måste ju träna liite extra, än vad man redan gör.

Och jag är så förbaskat trött på mornarna. Orkar seriöst inte kliva upp ur sängen på morgonen. Pappa får BÄRA upp mig ur sängen! Direkt när jag kommer hem från skolan.. brum till datorn, sitter vid datorn tills det blir natter. Sen går jag & duschar, eller sover. Så nu måste jag börja ta tag i mitt liv. För jag mår inte bra av det här. För jag skiter i skolan totalt, glömmer alla prov och alla läxor. Och har blivit mycket otrevligare. Och allt kan bero på att jag inte sover ordentligt. Eller rättare sagt.. Det beror faktiskt på det.

Jag har typ världens träningsvärk i smalbenen/vaderna, och är stel på en pinne. :P
Så jag var tvungen att ha småpauser hela tiden, och massera & stretcha musklerna.
Det gjorde såå j*vla ont!
Och jag har aldrig vetat om att vi har en väg nedanför vårt hus som var gamla bilvägen från Håsjö - Hammarn. Det finns en bro som går över tågrälsen som är ungefär 6m hög. Jag satt där och lyssnade på alla ljud ett tag. Hehe. Har aldrig koncentrerat mig så mycket på "naturljud" förut. Kändes nästan som att sitta i en djungel. Alla fågelkvitter och gröna träd överallt. Så mysigt att bara sitta & lyssna en stund.
DET ska bli mitt nya fotoställe!


"Princess-strössel"

Skälet till att jag inte hann blogga igår, var för att jag hade fullt upp med cupcakes-bakning! När vi skulle åka på ica och handla innan vi for hem. Så såg jag väärldens ballaste pryl. "PRINCESS-STRÖSSEL"! Tänkte direkt på att min blogg heter ju alittleprincessdiary, och då passade det ju så bra med ett princess-strössel till mina cupcakes!

Citron cupcakes med chokladfrosting (mitt egna recept, förutom grunderna då)

Vet att bilderna är uurkassa. Men som sagt. Har inte fått tillbaka min kamera än.


Fika med Anna&Jens♥♥

Hejsan! Ja, jag hann inte blogga igår. Så jag får ta det idag istället! :)

Igår efter skolan så skulle pappa på möte. Och som vanligt så måste jag sitta kvar på skolan, vid någon random dator. Men inte igår.

Pappa- Vill du gå och fika?
Jag- Ne, vill inte fika ensammen. Tråkigt jue...
Pappa- Men ta med dig anna då!

Så jag gick och hämtade Anna, men där stod också Jens! Och han ville också följa med. Självfallet. Emilia bjussar alla på fika! Pappa kreditkort = friiiia händer! ;)
Ni vet.. Jag, Anna & Jens på ett café.. Heh. WE GOES WILD! Nerå, men vi har haft våra "stunder" (a).

(första omgången)
Jens: delad cola med mig & en sockerkringla.
Anna: Krämbulle & en pucko.
Jag: Ost/skink fralla & delad cola med Jens.
(andra omgången)
Jens: Choklad brownie & vatten.
Anna: Ost fralla & delad cola med mig.
Jag: Sockerkringla & delad cola med Anna.

Var ju fasen bättre än orginalet


Spongebob - Numb (linkin park)

Kalaspuffar i trädgår´n

Hur kunde det bli extra gott, bara för att jag satt och åt i trädgården??

Har nyss käkat kalaspuffar med mjölk. Oohyeah. ;)

Deppdag

Jag avskyr verkligen söndagar! VÄRSTA DEPPDAN ASSÅ! Vi ska lägga in en till träning i veckan nu. Och då vill jag helst av allt att vi ska ta just söndag. För då slipper man ångesten, ingenting att göra&soffliggandet hela dagen.
DÅ mår man bra istället.


Jag tror att jag och fadern min ska ut och springa snart. Men uppdatera kanske mer sen. ;)

Turkiets shoppinginfo

Det var bra att vi valde turkiet ifrån mitt perspektiv. Eftersom jag ääälskar att shoppa, och turkiet är både bra kvalité & billigt så vart de perfect!
(till er som orkar läsa, *kopierad text*)


Om du är intresserad av att shoppa billigt och bra så har du verkligen valt rätt land. Turkiet är nämligen något av ett shoppingparadis!


Här kan du hitta allt mellan himmel och jord, oftast gör du de bästa fynden på den lokala marknden eller i basarområdet, men även i de många butiker som ligger längs med huvudgatorna.


På marknaden och i basarområdena hittar du bl a kryddor, dukar, tyger, leksaker, väskor, klockor, backgammonspel, jeans, skor, strumpor, underkläder, t-shirts, tröjor, träningsoveraller och mycket mera. Det allra mesta är kopior så syna sömmar, knappar och annat noga innan du börjar köpslå med försäljaren. Du ska försöka pruta 20-50%, ibland kanske mer eller mindre, beroende på var du befinner dig och hur duktig du är på att pruta! Tänk på att ju fler saker du köper av samma försäljare desto lättare är det att förhandla om priset. Vissa butiker/försäljare ger dig ett bättre pris om du betalar i euro.


I Alanya finns det flera marknader på olika dagar. I Side anordnas marknad varje lördag i närheten av den stora moskén. Marknaden i grannbyn Manavgat är också värd ett besök; Torsdag och måndag är det marknad längs den fina Manavgatfloden. Du tar dig enklast dit med lokalbuss - dolmus - som går från busstationen i Side. I Kemer ordnas det marknad på måndagar och i Göynuk är fredagarna marknadsdagar.


I de många butiker som finns längs huvudgatorna hittar du ofta detsamma som i basarområdet men också en hel del klädbutiker, skoaffärer, sportaffärer, guld-, matt- och läderbutiker.


Guld är billigt att köpa här och det beror inte på att guldet i sig är billigare, utan att arbetskraften är det. Här handlar man främst med 14 karat men också 18 och 24 karat. Se till att handla i en butik som är välkänd, och be alltid om att få ett äkthetsbevis - speciellt om du köper ett smycke med stenar i.


Läderjackor är billigt och det finns ett stort urval av modeller, mönster och färger. Det är inte alltid den dyraste butiken som har de bästa varorna, så det kan löna sig att jämföra varan i flera olika butiker.


ÄNTLIGEN!!

Har äntligen hittat ett par dugliga skor, så jag kan ut och träna! Yees kände jag när jag hittade dom i garderoben:D. Som sagt, har varit ute och sprungit. Sååå skönt!

Ska snart äta middag. Lax, pressad potatis, romsås & cola! Muums..;)


Dagen

Idag har jag & gustav spelat fotboll med 9: orna hela eftermiddan.
STORT tummenupp på det! (y Ja, går väl inte att förklara så mycket mer.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra ikväll. Antingen grillfest i kälarne, eller bara vara hemma. Jag är inte så pepp för att gå ut med massa folk känner jag. Huvva.


Usch..

Alldeles flottigt hår, och använder sig av torrshampoo? Herregud.
Och citera att hon har sveriges fulaste ögonbryn, eller rättare sagt "inga ögonbryn".



Almisch♥

Hejsan. Idag så var allting fucked up som vanligt på skolan. Världelösa franskalärare, som glömmer att berätta att vi har läxa. Sedan skälla ut oss, för att vi inte tränat? Wiierd. Jävla f*ttkärring!
Sedan åkte jag med Almisch hem. Gick ut en sväng med Ludde, knäppte kort med hennes systemkamera. Och lagade maaat. ;) saknar min kamera </3

Kan förklara min outfit med ord, istället för bilder...
svart/vit randig tröja från HM, mörkblåa jeansleggins från Gina,
svart skinnjacka nån marknad,
vita Canvas från Scorette
(ska köpa canvas i converse) brun axelväska från HM


3OH!3 feat. Katy Perry - Starstruck

Älska jeans

Guud va snyggt med jeans till sommaren!


En snygg jeansjacka från Topshop i lite kortare modell. Samt midjeshorts från Topshop.
Hittade ett par ursnygga mörkblåa shorts med hög midja och sjömansknappar på BikBok.


läckra chinos med rosett från GinaTricot & jeans från BikBok


Trolltyg i Tomteskogen

Asså jag bara ääälskar "trolltyg i tomteskogen".
Underbarare & mysigare film få man ta oh leta efter!
"Var är Fjant?? HÄR MAMMA!!"
Tittar på den nu. Lovely♥



Träning och fot-ompyssling

Hejhej.

Idag efter skolan så hade vi som vanligt träning. Äntligen! Det enda man ser framemot under veckans lopp typ. Enda gången under veckan som jag verkligen kopplar av & glömmer alla beskymmer. Så skönt att även jag har ett sätt att släppa ifrån allting.

När jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen. Kokade upp en hink vatten med olja. Och påbörjade mig.... FOT-OMPYSSLING! Lite fotbad & pedikyr :).

Snart ska jag lägga en ansiktsmask, och ta hand och händerna lite grann;).
Det är ett MÅSTE.


Förändrats?

Idag så tittade jag och jens i skolkatalogen. Och det visade sig, att jag förändrats skitmycket på två år. Men den här jämförelsen jag gjorde nu... Nja. Hur vart den??


Käftsmäll!

Hejsan. Idag skulle typ farsan på någe möte in till stan. Så jag gatt vara hos jens... Suck. NERÅ FAN! :D

hihi, vi skulle ut och hoppa studsmatta en sväng. Och både jag och jens asflabbade åt mina miner jag gör innan jens dubbelstudsar mig. Också skulle han studsa upp mig från att jag satt på rumpan. Jag far på ryggen, ska precis hoppas upp. Och samtidigt som han hoppar upp mig, så sträcker jag ut armen, och drämmer till en knytnäve på käften hans! Haha, stackarn bet sönder lite av tungan! Och jag asflabbade som vanligt. Shiiet pommes frites, vilken smäll ;).

Sedan gick vi in och kollade på det "okända". Och jag som är värsta nojjig när det gäller sådna program, fick krypa ner under en filt med jens! Jag vart helt tokig, för precis när dom i programmet skulle berätta en händelse, så kutade jens upp för att det ringde! Herregud jag fick panik! Jag är lite smårädd av mig, i alla fall när det gäller såna saker (a).

Sen somnade jag... Och jens fick uppleva mina kända & såkallade "cp-ryckningar". (sorry för ordvalet) Men precis innan jag somnar, eller när jag kopplar av helt, så får jag värsta ryckningarna i benen och armarna. Typ som små hundvalpar som drömmer att dom springer i sömnen, eller små babysar. Vilken jämförelse ;).


Fotografering (lite i efterhand)








Gammal låt? Ohja, jag vet

Taylor Swift - White Horse


PARTY SHOOTER

Hittade en mysko grejj här. En såkallad "ölbong". Den är till för sega öldrickare ;).


Du ska pilla ner slangen i flaskan.
Sätt på party shootern över flaskhalsen, och håll ett finger över andra änden av slangen. Stoppa party shootern i munnen och släpp fingret...

PANG! All öl är nere i din mage på ett par sekunder. Långsam ölhävning är ett minne blott med denna ölbong.

och såklart så gäller denna sak EJ mig! ;)


Sola

emilia lyckas alltid somna i soffan, efter att hon solat (y

Hej!

Jag älskade verkligen skolan idag! Jag valde att ha idrott två timmar i rad, med alma, becca, ronja och gustav. Och vet ni vad det var för idrott..? Jo, FOTBOLL! Niceilicious, men resten hatade jag, ehehehe ;).

Efter skolan så drog jag, elin&sofie och solade en tjugominutare var :p. Nice det med.

Har nyss sovit en stund. Blir så fruktansvärt trött av att sola. Egentligen.. man ligger ju bara åh hare skönt? Men det är faktiskt rätt så ansträngande att bara slappna av i värme tjugo minuter.




Fattybom

Jag bara älskar fattybom! Förutom att hon är en störtskön göteborgare och skriver nå så grymt bra, så är hon alldeles naturlig. Gör inte till sig. Älskar attityden och personligheten!


Lyxmiddag för mig

Hej. Idag ringde pappa mig klockan halv ett och väckte mig. Då skulle vi åka ner på hammarn och handla lite mat. Och eftersom det var JAG som bestämde mat idag, så var jag tvungen att kliva upp och följa med.

Köpet vart:

ett kilo fläskfilé
potatisgratäng
beasås
cola

hehe, det var extrapris på wienerbröd, så var tvungen att köpa nåra (a)


MUUUMS! Emilia liiike ;).

En hemlighet om mig..

Visst kan man inte tro att jag har ridit? Jag kan knappt tro det själv. Om ni inte tror mig? BEVISMATERIAL HÄR!



TIITTTA MIITT HÅÅÅR!!! Det var ju för satingen guldigt!


Gandhi

Asså jag tycker det är så otroligt, galet, rent utav sagt LÖJLIGT att värdera människor. Som att vi har olika värden, pågrund av hår, hudfärg och religion. Det är sjukt. Att världen inte bara kan sluta och bete sig som idioter! Tittade på en film som handlade om Mahatma Gandhi. Och på engång så börjar tankarna att snurra. Det känns liksom så enkelt, sluta upp med allt värderande och öppna ögonen! Men så äre inte. Man önskar att det var så.

På filmen ser man människor som torteras och trälar. Bara för att dom har en annan hudfärg & religion än dom "högre ställda" i våran värld. Åååh, man vill bara skrika. Det är omänskligt! ALLA, precis ALLA har exakt samma värde, ingen betyder mer än någon annan.
"Din jävla neger", "Jävla blattejävel". Äre så det är? "Jävla neger"? Varför är inte vi så nedvärderade för att bli kallade sådna här saker? För att vi är högre ställda? För att vi har mer makt? FUCK OFF!

Alla människor är människor. Varken djur eller ädelstenar. MÄNNISKOR. Så vakna upp förfan!


Sockersuuuugen

Jag vill baka, men jag vill inte baka. För att jag vill baka för att få det goda, men jag vill inte baka för att det är jobbigt. Men jag vill baka! Men ändå inte...


Dagen efter

Valborg var väl endå ganska så nice, lite tråkigt. Jag och joanna åkte till Hällesjö. Vi satt hos hennes faster en timma ungfär, och titta på tv, & hade liiite fredagsmys. Hihi. Sedan drog vi iväg till folkets hus. Ganska så dött. Aja, palla det här. Nu förkortar jag upp min kväll!

Hos joannas faster
folkets hus
folk
majbrasa
epa
mogges bar
bil
mogges bar
hem

Tror att jag ska ner på byn en sväng ikväll. Också. Men jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra valborg!