Svar på Tal

Hej Lisa! Jo du undrade hur jag kan vara så elak mot mina vänner? Såhär är det. För det första är det nog du som ska växa upp, eftersom du står anonym. För det andra så är det knappast mina vänner som jag är otrevlig emot? Ganska så logiskt va? ;) och du kanske ska syfta på nånting, istället för att pladdra om nånting man inte förstår. 3årings pladder med andra ord ;).

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag ser nog dina kommentarer till dina vänner, vet att många av dem inte gillar dig;)

2010-06-21 @ 21:38:45
Postat av: Lisa

Föresten så är jag inte anonym, jag heter ju Lisa :)

2010-06-21 @ 21:40:55
Postat av: Sv: Till Lisa

Jo. Du är anonym :) du står utan url, efternamn & mail. Det är anonymt. Plus att kom och säg det till mig in real istället för på internet din lodis ;)

2010-06-21 @ 21:53:23
URL: http://alittleprincessdiary.blogg.se/
Postat av: ebba sahlin emilias buddyyyy!

tjenatjena på er här i kommetarsfältet! Brukar inte lägga mig i andras fighter men känner mig bara tvungen nu när jag ser det här. det enda jag tänker är, wtf vad är det för fel på människan?! vad är hennes problem?

1. Personen som kallar sig "Lisa" är ju anonym. Lisa betyder ingenting, det ka vem som helst skriva dit utan att man vet vem det är eller kan kontakta den. Så för att ite vara anonym kan ju "lisa" skriva sitt efternamn och email/ url eller blogg.

2. Jag tror att om Emilias vänner inte gillar henne så hade de inte varit hennes vänner. Så enkelt är det! Jag är hennes vän och sitter här bredvid och jag har inga problem med henne. Hon är väärldens gulligaste person så jag tror att det är lilla anonyma gumman här som är lite avis på emilia och blir provocerad! Tråkigt att Lisa ska behöva skriva elaka kommentarer p.g.a det, och fegt att vara anonym. Tråkigt det där. Emilia kan i alla fall stå för sina åsikter! Så Lisa är nog bara en sorglig person, och om hon ser det här så skulle jag ville säga till henne att sluta kommentera anonymt på bloggar och väx upp och skit helt och hållet i det med anoyma kommentarer. det visar bara hur omogen och sorglig personen i sig är och hur dåligt självförtroende den har! Too bad. ;)

2010-06-21 @ 22:02:13
Postat av: Louise

haha ganska kul o läsa kommentarerna :P xD <3

2010-06-21 @ 23:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0